't Kalfje
Outdoor Workdays

Voor alle ondernemers die zichzelf de tijd gunnen om áán hun bedrijf te werken in een prachtige, inspirerende omgeving!

Klinkt dit bekend voor je?

 • Je komt tijd tekort om af te maken wat er al weken lang bovenaan jouw to-do lijstje staat.

 • Je wilt je verhaal en ideeën ook wel eens tegen anderen aanhouden. Verfrissend!

 • Je hebt naast je business een druk family life dus echt lang alleen op werkvakantie gaat 'm niet worden.

 • Jij hebt geen Ibiza nodig om te kunnen knallen. Gewoon RUST en RUIMTE will do the trick!

 • Je zoekt gelijkgestemden in het ondernemerschap die net als jij mooie dingen willen neerzetten in deze wereld.

 • De waan van de dag bepaalt vaak wat jij doet. Kon je je maar eens een dag helemaal vrijmaken om je focus te (her)bepalen.

 • De natuur is belangrijk voor jou. Je ziet haar alleen vééél te weinig;-(

 • Jij hunkert naar een dag hélemáál voor jou want je weet dat je dan groeit.

Hanneke Develing

“Als je aankomt rijden bij 't Kalfje, kom je vanzelf in de ontspan-modus. De landelijke omgeving is prachtig, je gaat vanzelf langzamer. De locatie is in één woord prachtig. Ingericht met veel gevoel voor smaak en detail. De kaarsjes branden altijd, thee staat klaar, de koffie machine is klaar voor gebruik en het is lekker warm. Gedurende de dag komen er heel wat nieuwsgierige bezoekers langs: de fazant, een eekhoorn en vaak wel een konijntje. Super leuk! 't Kalfje is écht onderdeel van een mooie dag vol inspiratie en nieuwe inzichten".

Hanneke Develing
Stefanie Jansen

"'t Kalfje is a great location to be working on one's personal development!"

Stefanie Jansen
Marieke Jansz

De trainingsruimte 't Kalfje van Alies is absoluut een top plek! Sfeervol, tot in de puntjes verzorgt, mooi landelijk. Eigenlijk wil je er niet meer weg, als je er eenmaal bent. Daarbij is Alies natuurlijk een geweldig fijne sparringspartner om mee samen te werken, in de organisatie en de inhoud. Ik ga zeker vaker terugkomen, als afnemer van haar trainingslocatie en wie weet ook als deelnemer aan een van haar events. Grote aanrader! "

Marieke Jansz
Pak die ruimte en koop je ticket voor een Workday in 't Kalfje!

Koop een ticket als je dit wilt:

 • Volle focus op wat je al een tijdje -of stiekem al héél lang- voor je uitschuift.

 • Getting things done in een relaxte en natuurlijke omgeving.

 • Relaxen en goed eten tussen het harde werken door.

 • Naar huis vol nieuwe energie en zin om dóór te pakken.

 • Een nieuw netwerk opbouwen van gelijkgestemde en ambitieuze ondernemers.

 • In je werk vaker de natuur opzoeken omdat je weet dat ze zo goed voor je is.

Bye Bye Winter Workday op 19 maart

Samen-werken: samen méér!

Op mijn parel van een plek in Wenum Wiesel, vlakbij Apeldoorn, opende ik in 2018 mijn eigen trainingslocatie. Ik ben er verliefd op, en inmiddels óók veel andere ondernemers! Het is de ultieme plek 'to get things done' in een relaxte omgeving met gelijkgestemde ambitieuze ondernemers. Vol gas op de taken die je in je eentje maar steeds niet af krijgt en tóch in verbinding met nieuwe inspirerende mensen. Ik verzorg je van a tot z; en dan bedoel ik jouw innerlijke mens en het zuurstofgehalte in je lijf;) Wenumse lucht doet wonderen voor je productiviteit!

Samen

Méér!

Wie heeft bedacht dat we altijd alles alleen moeten doen?! Wat een onzin, en wat heb ik mezelf daar lang in vastgebeten: "Alies kan het zelf wel". Blij dat ik mijn deuren open heb gezet en zoveel leer van anderen om mij heen. Dat gun ik jou ook en dáárom organiseer ik deze samenwerkdagen! Ik heb er de prachtigste plek voor (what a bless!!) Ik hoop dat je ook een keer aanschuift en ervaart dat we "samen méér" zijn!

Nature

Is calling

"Als het binnen niet lukt, ga naar buiten". Het is de lijfspreuk van mijn vader en is me met de paplepel ingegoten. Buiten is zóveel te halen: rust, ruimte, letterlijke adem om weer energiek verder te kunnen. De omgeving rond 't Kalfje nodigt uit om lekker te wandelen of met je laptop neer te strijken in het hoge gras of aan de picknicktafel. De stilte doet wonderen voor je productiviteit. Kom jij het ervaren?

Trotse eigenaar

Ik ben Alies. Hartgedreven motivator en trotse eigenaar van 't Kalfje.

Ik ben hier op deze freaking mooie aarde om mijn creativiteit, daadkracht én eenvoud te delen met anderen. Als ik dat kan en mag doen voel ik me intens blij en dankbaar voor wie ik ben. Ik ben een wandelende kop met ideeën en kan ze zelf niet allemaal ten uitvoer brengen. Tijdens deze workdays ben ik zijdelings ook graag jouw inspirator én motivator om mooie dingen in de wereld te zetten!

"Het is mijn diepere geloof dat we veel, maar dan ook véél meer ruimte mogen maken voor onszelf. Ruimte verandert alles als je haar durft te omarmen!"

Donderdag 19 maart

Bye Bye Winter Workday
 • Inspirerende werkplek van 9.30 tot 20.00 uur
 • Onbeperkt koffie, theetjes, water
 • Plek voor 8 ondernemers
 • Lunch neem je zelf mee. Keuken aanwezig!
 • Diner is optioneel voor €10. Betaal je op de dag zelf met een Tikkie.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik meenemen naar zo'n Workday?

Alles wat jij nodig hebt om lekker te kunnen werken! Laptop, oortjes, notitieboekjes, stiften etc. etc. Verder belangrijk: relaxte kleren (je gaat vast ook naar buiten!), wandelschoenen (!!), lunch voor jezelf en alles wat jij verder nog onmisbaar vindt om een top-werkdag voor jezelf te creëren.

Ik ben bang dat het een theekransje wordt. Is dat terecht?

Goeie vraag! No worries, ik heb zelf een hekel aan dat soort halfbakken werkdagen waarop je meer praat dan dat je werkt. Je kunt écht doen waar je voor komt en als je wilt, zal niemand je storen. Natuurlijk is het wel tof als je jezelf openstelt voor contact met anderen. Daar zit ook een deel van de winst van de dag!

Is het Kalfje goed bereikbaar?

Per auto zeker. Vanaf de A50 ben je in 6 minuten bij me. Kom je met het openbaar vervoer, laat het weten, dan regel ik een pendeltje (of ik link je aan iemand die misschien wel bij jou in de buurt woont).

Heb je nog andere vragen of wil jij zelf het Kalfje een keer huren voor jouw training of workshop?

Neem dan gewoon even contact met me op. Of check de website van 't Kalfje voor alle info.