Sunnies on. Work hard. Play even harder.

Zitten we niet allemaal keihard te wachten op jassen uit, zon op ons kop, blote voeten in het gras?! Ik in ieder geval wèl en omdat de voorspelling voor volgende week er goed uit ziet organiseer ik een last minute WORK & PLAY dag!

Een volle dag werken aan je business in een super relaxte groene omgeving. Mèt coach in the house (and garden) want ik loop rond om met je mee te denken, doen, schrijven, filmen, _____

Zie ik jou vrijdag 23 april?

 

co-working

Work. Work. Work.

Daar kom je voor. Laptopje mee en lekker aan de slag op jouw favoriete plekje buiten of binnen. Schrijven aan je blog, aanscherpen van je aanbod, filmen voor je training. Your call!

 

Play. Play. Play.

Die bikini mag mee. De vijver is open;-) Nog te koud? Maak een rondje molen of nog verder. Hang in de hangmat of speel een potje Boule. En 's avonds koken we op het vuur!

 

Help. Help. Help.

Ik ben er dus. Als coach. Als je vragen hebt over de tekst van je biografie of post, hoe je overkomt op video, hoe je meer kunt verkopen op Insta óf over je Human Design!

Alies Dorgelo

Ik ben Alies. Zo'n lekker praktisch tiep die door de bullshit heen prikt.

Best lastig soms hè om jezelf als ondernemer krachtig neer te zetten. En dan ook nog authentiek te blijven. Het is een bumpy road voor mij geweest om te komen waar ik nu ben. Maar Holy Sheit wat is het hier fijn. Hier is ruimte voor Alies, voor alles van haar. Ook naar buiten toe (voor mij op Instagram) krijgen 'ze' the whole package (zolang ik me er zelf lekker bij voel natuurlijk;)

Het liefste wil ik dat iedereen zich zo voelt in zijn/haar bedrijf. Helemaal vrij om het aanbod te doen wat jij wilt, de verhalen te delen die jij wilt vertellen, de story's te maken waar jij blij van wordt. Kan me zo voorstellen dat je hier soms twijfelt. Niet goed weet wat werkt. Hoe het leuker kan, moeitelozer. Met meer resultaat want je wilt money maken met je bedrijf. Natuurlijk wil je dat!

Op deze WORK & PLAY dag is er alle ruimte om je vragen aan me voor te leggen. Ik vind het superleuk om op creatieve en praktische wijze met je mee te denken. En doen! Wat hey vergeet je selfie-stick niet voor nu eindelijk eens die eerste video!

Zie ik je op 23 april?

Hanneke Develing
malou van de bunte
audrea van poppelen

WORK & PLAY DETAILS

  • Vrijdag 23 april welkom vanaf 10.00 uur bij 't Kalfje.
  • Inclusief koffie, thee, water, wifi & diner van 't vuur uit de Dutch Oven (helpen mag, hoeft niet).
  • We zetten een punt ergens na het eten. Kijken hoelang het vuur ons warm houdt!
  • Vind je het leuk om na WORK & PLAY een nachtje te blijven slapen? Je tentje pitchen is optioneel voor €50. Volgende ochtend lekker ontbijten aan de vijver, nog even werken (of zwemmen) en dan voor twaalven op Hûs an. App of DM me als je dit wilt!

Hoop je te zien in de zon op vrijdag 23 april!