WILDHEARTED WALK

WILDHEARTED

WALK

WILDHEARTED

WALK

Kop-in-de-wind Reality Check!

Waar sta je? Wat nekt je? Wat borrelt ín je? Wat wil je? Wat stopt je? Zomaar een aantal vragen die we in onze walk van 1,5 uur tegen kunnen komen. Heb jij behoefte aan een eerlijke spiegel, een duw over de drempel of een opening waar je 'm zelf niet ziet? Trek je grote schoenen aan en dan gáán we!

Wie er zoal met me meegaan? Dat zijn nieuwsgierige, bewuste, stiekem gekke, hard hoofdige én werkende mannen en vrouwen die:

  • Méér willen durven.
  • Harder willen lachen.
  • Steviger willen voelen.
  • Vaker willen zuchten.
  • Relaxter willen leven.
  • Dieper willen verbinden.

Kortom: voor jou als je beseft dat we alleen dít leven hebben en er Alles uit wilt halen!

Mieke Voshol

Mieke Voshol

Bijzonder dat je mij in 1,5 uur zoveel inzichten hebt gegeven. Duizendmaal dank. Het helpt me enorm om mezelf weer student te voelen. Eigenlijk heel simpel en het voelt echt vrij.

Maaike van Kempen

Maaike van Kempen

Ik vond het een heerlijke wandeling. Je hebt een heel fijne, frisse en ook rustige vibe, dat vond ik heel prettig. Je luistert intens en met aandacht en deinst niet terug om oprecht te reageren wat maakte dat je me ook hebt uitgedaagd. Super super bedankt dat je me hebt geholpen scherp te krijgen waar mijn leven in deze pauzestand voor dient.

coachtraject

No worries, we gaan geen bomen knuffelen als jij dat niet wilt;) Kom wel met een open hart voor Moeder Natuur. Ze heeft ons zoveel te vertellen!

Vóór de walk check ik jouw Human design profiel zodat ik weet met wie ik loop én ik jou een Sneak Peak in je design kan geven. Ik ben géén professionale reader, maar je kennis laten maken met dit magische systeem doe ik met liefde. Het heeft mijn leven compleet verandert (ten goede uiteraard;) Mocht je Human Design niet kennen, je kunt er hier meer over lezen. En denk je; nou dat hoeft van mij niet zo. Ook helemaal prima. We werken in onze walk alleen daarmee waar energie op zit.

Weet dat je loopt met iemand die door je bullshit heenkijkt en eerlijk benoemt wat ze ziet en voelt. Ik heb de waarheid niet in pacht -die behoort aan jou - maar ik wil je in onze walk zeker uitdagen om kritisch naar binnen te kijken. En hoe je jouw binnen naar buiten brengt.

Als mens sta ik stevig met 2 benen op aarde -we hebben het híer te doen- dus je gaat naar huis met tools, tips, uitnodigingen om het vanaf nu ook ècht anders te gaan doen (lullen om het lullen daar hou ik niet van). Alles om jouw Wilde Hart wakker te maken en in de actiestand te zetten.

 

Ok stoer mens, ready to walk?

Mail me als je nog vragen hebt of boek een Call met me als je me eerst wilt spreken. Of boek gewoon. I got your back. Zetten we samen de eerste meters op jouw Wilde Pad. Can't wait to meet you!

Marieke van Dam

Marieke van Dam

De sessie met Alies was verruimend, vrij, los. En tegelijkertijd heel praktisch en concreet. Het was een upgrade voor mij en mijn verhaal. Je weet tevoorschijn te halen wat ik nog verstopte.