TRIPLE P PACKAGE

Voor meer impact en authenticiteit.

TRIPLE P PACKAGE

Voor meer impact en authenticiteit.

Triple P Package

~ Presence, Performance, Pitch ~

Binnen jouw programma of traject zoek je een expert die de groep losmaakt, laat stromen en in beweging zet. Met TRIPLE P breng ik mijn expertise op het gebied van Presence, Performance en Pitchen. Overal waar de slag VAN BINNEN NAAR BUITEN gemaakt mag worden, vlieg ik graag in. 

Voor wie is TRIPLE P.

Voor bedrijven en organisaties die hun mensen in beweging willen zetten én houden. Jullie stimuleren persoonlijke ontwikkeling en groei en begrijpen de waarde van externe partners om deze processen te ondersteunen. Ik ben die partner op het gebied van presence, performance en pitchen. Daar vlieg ik graag voor in.

Je bent coach of trainer en hebt een prachtig traject ontwikkeld waarin deelnemers écht naar binnen duiken. Nu komt het moment dat je wilt dat jouw klanten tevoorschijn komen. De wereld in. Hun stem laten horen. Voor het stukje 'van binnen naar buiten' ben ik beschikbaar als trainer.

Als expert organiseer je een event of livedag voor jouw klanten en je zoekt een dynamische motivator die jouw deelnemers uitnodigt en prikkelt om méér van zichzelf te laten zien. Check, dat doe ik!

Als coach, trainer of organisatie realiseer je je dat een goed verhaal (voor jouw klanten of deelnemers) écht belangrijk is. Als ervaren TEDx speaker coach neem ik groepen aan de hand mee om te komen tot een verhaal dat ráákt.

 

"Alies heeft met veel passie de Innovation Day voor onze afdeling bij de Rabobank begeleid. Alies is professioneel, positief, komt snel tot de kern, daagt uit en weet de energie te vinden in een groep."

~ Emiel Kwakkel, Rabobank ~

Wanneer TRIPLE P?

✤ Jullie willen het verschil maken met jullie trainingen. De standaard die vaak wordt aangeboden past niet binnen jullie visie waarin ieder mens uniek is en een eigen aanpak nodig heeft.

✤ De boel komt maar niet in beweging. Het zit vast, schuurt en botst. Binnen eigen muren lukt het niet om hier verandering in te brengen. Dus tijd voor een frisse wind.

✤ Jullie zien de waarde van een externe trainer met een eigenwijze kijk op zelfverwezenlijking. Er is bereidheid om buiten de kaders te denken en handelen om zo jullie groepen optimaal te ondersteunen in hun proces.

✤ Organisatieverandering, gedragsverandering, oude patronen doorbreken, teambuilding; jullie zijn hiermee bezig en willen de krachten bundelen met experts op hun vakgebied. Ik ben die expert. 

De 3 P's die ik train.

Presence

Presence gaat helemaal over jouw aanwezigheid ín jezelf en voor een groep. Ben je stevig verankerd in je lichaam? Of ervaar je een 'pratend hoofd' als jij je verhaal doet? Lichaamswerk speelt een belangrijke rol binnen mijn trainingen. Jezelf leren gronden, je werkelijke ruimte innemen en je beperkende overtuigingen leren doorzien zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren in mijn dynamische trainingen. Een stevige presence is het startpunt voor een inspirerende performance en een overtuigend verhaal.

Performance

Performance volgt na het ontdekken van je solide presence. Hoe kom jij over op je publiek? Waar maak jij je groter dan je werkelijk bent? Waar doe jij juist een stapje terug? Ik nodig je uit om vol het spotlight te pakken, op jouw eigen unieke wijze. De stilte toelaten, spelen met intonatie en optimaal gebruik van het podium zijn onderdelen die aan bod komen. Mijn trainingen zijn altijd praktisch van aard met het liefst zoveel mogelijk tijd voor ieder individu om te experimenteren voor de groep. Ik coach daarin 1-op-1 on the spot wat zorgt voor een direct leerklimaat.

Pitch

Pitch staat bij mij voor een goed verhaal. Nodig voor iedere professional en ondernemer die met vertrouwen voor de dag wil komen. De vorm kan variëren van een langer verhaal (TED-talk) tot een beeldvertellend verhaal of een 1-minuut pitch. Ik leer hoe je opbouwt van begin tot einde om je luisteraar echt te boeien. Bovendien gaat het mij altijd om jóuw verhaal, dat we met mijn 'krachtige vragen' moeiteloos boven tafel krijgen. De ervaring leert dat een goed verhaal tijd kost. Onderdeel van de training kan dan ook een voorbereidende opdracht zijn om de tijd optimaal te benutten.

De 3 P's kunnen ook los van elkaar een volwaardige training vormen. Graag spar ik met je om te komen tot de training die perfect past binnen jullie doelstellingen.

Alies werkt als trainer met onze Finanxe Young Talent groepen rondom het thema 'presenteren vanuit authenticiteit'. De visie van Finanxe op ontwikkeling is dat mensen niets hoeven te worden, maar juist weer mogen leren te vertrouwen op wie ze zijn. En daar past de diepgang, humor en kennis van Alies bij. Ze is in staat een veilige ruimte te scheppen om te oefenen, te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen. Ze is open naar wat er nodig is in een groep. Bij haar geen trainingsdagen volgens vast stramien. Ze werkt vanuit haar eigen authenticiteit en dat is wat haar tot zo'n bijzondere trainer maakt.

~ Karin van der Velde, Finanxe ~

Do we have a match?

Als bedrijf of organisatie geloven jullie niet in quick-fixes en 10-stappenplannen. Jullie kijken naar ieder mens als uniek individu en haar of zijn mogelijkheden tot groei.

En dit verwacht je ook van mij. Logisch.

Bij mij geen quick-fixes aan de oppervlakte. Hoe kort de tijd ook is, ik duik de diepte in. Ik kan niet anders, het is mijn bedrading die maakt dat ik altijd kijk naar de mens achter de maskers.

Mij ook niet bellen voor een gezellig tijdvullend programmaatje. Niet dat het niet leuk wordt (humor is key voor mij;) maar 'leuk' is niet het doel op zich. Betekenisvol, onthullend en bekrachtigend zijn eerder termen die goed plakken op mijn werk.

We hebben een klein probleem als jij vooraf vraagt om een dichtgetikte programmering. Ik werk intuïtief en handel op wat er nodig is in het moment. Natuurlijk pakken we in de voorbereiding samen de kern stevig beet maar de reis daar naartoe ligt niet vast.

Laten we kennismaken via Zoom. Dan voelen we of het klopt.

 

"Alies bruist van energie en weet de creativiteit bij een team in no time omhoog te halen!"

~ Alice Groen, VGZ ~

Dit ben ik.

Trainer, coach met 10+ jaar ervaring op de teller. Oa met TEDx speakers en binnen diverse organisaties. (liever trouwens noem ik mezelf Wakkerschudder of Losmaker!)

Binnen no-time creëer ik een open en veilige setting voor ieder individu om zichzelf te laten zien. Doe ik zelf namelijk ook. What you see is what you get.

Crearief brein met altijd een verhaallijn voor ieder mens. Een TEDx speaker zei dit: "Heel bijzonder hoe Alies op een dieper niveau de essentie van je verhaal kan aanvoelen en dit prachtig weet om te zetten in woorden die je er zelf nog niet voor had."

Een voeler, dat ben ik. Met een groot zakelijk hart. Ik kan door een deur met Pietje precies en zweverige Hanny. Ik zie de mens. En vind niks raar.

Al na een paar minuten gaan hoogstwaarschijnlijk m'n schoenen uit. Blootvoets, dan kan ik beter aarden en dichterbij zijn. En dus meer zien en meegeven aan de ander. Kom ik voor of niet dan;)

Mijn professionele rugzak? Komt ie:

  • School voor Presentatiecoaching.
  • Stembevrijding aan Centrum voor Stembevrijding.
  • Energetisch Lichaamswerk Atma Instituut.
  • Embodied Presence bij Paula Kolthoff.
  • Creatief Denken aan de Academie voor Innovatief Trainen.
  • Improvisatie op de Werkvloer bij F-act.
  • Oneindig veel coaching, therapie en Innerwork om mijn eigen rugzak te ontrafelen. Die ervaring breng ik altijd in.

"Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen. De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun."

~ Aldo van Duivenboden, Honours Program Saxion ~

Na mijn training..

✤ Nemen deelnemers meer ruimte in. Staan steviger en hebben vertrouwen in hun eigen verhaal en geluid.

✤ Is er meer doorvoelde kennis over spreken voor een publiek, spelen met stilte en een belichaamde aanwezigheid.

✤ Samenwerkende teams en groepen komen losser en zien samen nieuwe kansen en mogelijkheden.

✤ Is er een boeiend verhaal of pitch dat inspirerend over de bühne wordt gebracht.

✤ Stroomt het meer door de ware potentie die is wakker gemaakt en uitgenodigd in ieder individu.

✤ Is er (meer) plezier in het spreken in het openbaar. En dat opent zoveel deuren in het professionele leven!

 

SIDE NOTE: Een training van een dagdeel of dag kan enorm veel in beweging zetten (en daar gá ik ook helemaal voor), toch vraagt werkelijke transformatie soms om een langer proces. Ik sta open om te verkennen hoe we hier samen vorm aan kunnen geven binnen jouw bedrijf of organisatie. 

In de training heb ik Alies ervaren als een heel rustig ontspannen trainer die tussen de mensen staat. Dat geeft mij het gevoel dat het veilig is om alles te zeggen en me kwetsbaar te kunnen opstellen. Je erkent deze kwetsbaarheid en complimenteert op de juiste momenten, dit motiveert!

~ Joyce Lammers-Box, Finanxe ~

AmindaFotografie-Alies0922_0833

TRIPLE P Package

Graag ga ik met je/jullie in gesprek om vorm te geven aan jullie ideale training, workshop of bijeenkomst. Boek hieronder een kennismaking met mij. Om je alvast een indicatie van de kosten te geven:

Dagdeel (4 uur) €750 ex btw.
Dag (8 uur) €1400 ex btw.

Dit is altijd inclusief een voorbereidingscall ca. 60 minuten (ná de Match Call).

Het is mogelijk om de bijeenkomst te organiseren op mijn prachtige Buitenlocatie 't Kalfje. Perfect om uít de situatie van alledag te stappen, in een nieuwe ervaring. 't Kalfje ligt vlakbij Apeldoorn en is goed bereikbaar via de A50 en A1. Bij gebruik van mijn locatie ontvang je 25% korting op de locatiekosten.

Ik sta altijd open om kennis te maken en te verkennen waar wij elkaar kunnen versterken. Heb je ideeën over onze samenwerking? Leuk! Laten we kennismaken via Zoom.

“Ik heb Alies leren kennen als een spontane, pure en oprechte vrouw. Vooraf bij het afstemmen van de pitch bijeenkomst zoomde ze heel goed in op de behoefte en vervolgens heeft ze daar op geheel eigen wijze / in haar eigen stijl invulling aangegeven. Niet alleen ingezoomend op de theorie van pitchen, juist niet eigenlijk.. Met focus op het individu, wat er gebeurt met het innerlijk, heeft ze alle deelnemers stuk voor stuk met passie en energie verder geholpen. Ik kijk hier met volle tevredenheid en blijdschap op terug.”

~ Hans Lenderink, Ondernemershuis Deventer ~