't Kalfje

't KALFJE

Mijn trots. Míjn plek.

Dit is 't Kalfje, mijn eigen bijzondere buitenlocatie midden in de natuur, onder de rook van Apeldoorn. Ik werk hier - in de zomer lekker buiten - organiseer live podiumdagen, gooi mijn deuren open voor CAMP&WORK(ations) en houd hier mijn coachsessies met impactmakers en dappere dodo's die willen werken aan sterke verhalen en een krachtige (zelf)presentatie.

Geregeld deel ik deze mooie plek met ambitieuze ondernemers tijdens mijn CAMP&WORK weken. Lekker werken, stoer slapen in een tent, je laten inspireren door de omgeving én elkaar. Tussendoor even je kop in de wind tijdens een fijne wandeling (er zijn laarzen aanwezig!) Op deze mooie plek -waar ik én vele anderen al verliefd op zijn geworden- krijg jij veel gedaan!

Ook verhuur ik 't Kalfje aan organisaties, trainers en coaches die hier hun vergaderingen of trainingen willen houden. Ik ga hierin altijd voor de "klik" want omdat ik zo zuinig ben op mijn plek verwacht ik dat ook van hen. Misschien zoek jij ook een intieme en lichte locatie voor jouw activiteiten en denk je bij het zien van deze foto's: JAAAA!

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Mijnruimte_staandefoto

Zoek jij een unieke plek voor de beleving van jouw bijeenkomst?

Visual art-workshops, meditatie, brainstormsessies, yoga, stiltedagen, creatieve trainingen.. Ik heb al veel trainers en coaches in 't Kalfje mogen verwelkomen. Zie jij het ook wel zitten om hier met je klanten te werken? Kom dan langs om te komen kijken én voelen. Voor meer info vooraf kunnen we alvast even bellen! Ik vertel je heel graag over mijn pareltje;-)

"t Kalfje was mijn droom die in 4 maanden tot leven kwam. “D’r op en d’r over” zeggen we ook wel hier bij Dorgelo. Of: “niet lullen maar poetsen”. Zegt ook meteen véél over mij. I like to take action!"