SUMMER SINGING

20 & 22 augustus

SUMMER SINGING

20 & 22 augustus

SUMMER SINGING

20 & 22 augustus

Make your Soul sing!

In deze Summer Singing workshop gaat het niet om zuiver zingen. Het perfecte liedje gaan we ook niet imiteren. Nee, we gaan jouw stem laten klinken in haar puurste vorm! Wat lééft er in je? Waar zit jouw kracht? Waar het kleine kwetsbare? Wat wil dolgraag zijn weg naar buiten vinden? Dit is een middag Voluit Vrij Zingen en jij bent er zeker bij als je:

  • Op een lichte en leuke manier je bewustwording wilt vergroten.
  • Zingen heerlijk vindt (onder de douche of in de auto wel het fijnst;)
  • Denkt dat je niet kunt zingen maar er wèl naar verlangt om dit vrij-uit te doen.
  • Voelt dat er zoveel méér in je zit.
  • Je emoties meer de ruimte wilt geven.
  • Laagdrempelig kennis wilt maken met mij én mijn manier van werken.
Anne de Meulmeester

Anne de Meulmeester

Wat een waanzinnige sessie! Was de eerste keer stembevrijding and what a ride. Vond het echt prachtig. Deed ook mijn (angstige) tijden van zangles weer herleven maar voelde zo goed. Muchus gracias.

Ilona Annema

Ilona Annema

Heel tof om te doen! In het begin een beetje awkward, had ook even de slappe lach. Maar het zingen voor de ander en zeker de oefening als dirigent vond ik erg mooi en dankbaar om te doen. Zo fijn is het om niet bezig te zijn met je hoofd, met vragen etc. Nee, je doet, ervaart én voelt. Bijzonder, dankjewel. Dit is jou op het lijf geschreven!

Buiten zingen
Summer Singing = laagdrempelig = joggingbroek.
Grap natuurlijk, maar met een kern van waarheid. Ik wil je vragen om te komen zoals je bent. Het is een middag van ontspannen samenzijn want samen zingen -zeker als je dat voor het eerst doet- is al spannend genoeg.
Ik werk intuïtief dus hoe de middag er precies uit zal zien weet ik niet. Wat ik wèl weet is dat jij welkom bent met alles wat er ín jou aanwezig is. Dat kan blijdschap of zin zijn. Verdriet of verlangen. Boosheid of spanning. En dikke kans dat je straks mijn erf oploopt met iets anders dan je bedacht had. Dat is het leuke aan deze middag. Je maakt zingend contact met je emoties van het moment, en zonder je in te houden geef jij de wereld jouw eigen klank.
Ik kan het je niet beloven maar ik verwacht dat je naar huis gaat met een lach op je gezicht, licht in je ogen en lucht in je lijf. En zo niet -disclaimer- dan ben jij precies dàt tegengekomen wat jij te ontmoeten had. C'est la Vie.

 

Genoeg gepraat. Let's sing!

Koop je ticket in mijn shop voor één van deze data:

Vrijdag 20 augustus 13.00 - 17.00 uur.
Zondag 22 augustus 13.00 - 17.00 uur.

Mailen mag als je nog vragen hebt, maar waarschijnlijk weet je wat te doen. Just Go For It!

Anouk van bruggen

Anouk van Bruggen

Wat hou ik van jouw gek, jouw wild, jouw vrij. Je zingend aan komen wandelen, je spontane 'kom, gaan we zwemmen?', je ontroerde tranen, liggend op de grond, je open blik, zonder terughoudendheid. Zo fijn dat ik daar onderdeel van mocht zijn.