STEMAVONTUUR

13 december ~ uitverkocht

20 december ~ uitverkocht

Make your Soul sing!

In dit 4 uur durende Stemavontuur gaat het niet om zuiver zingen. Het perfecte liedje gaan we ook niet imiteren. Nee, we gaan jouw stem laten klinken in zijn puurste vorm! Wat lééft er in je? Waar zit jouw kracht? Waar het kleine kwetsbare? Wat wil dolgraag zijn weg naar buiten vinden? Dit is een middag Voluit Vrij Klinken en jij bent er zeker bij als je:

  • Vrijer door het leven wilt bewegen.
  • Jezelf voluit wilt laten horen.
  • Contact wilt maken met wat er ín je leeft.
  • Voelt dat er zoveel méér in je zit.
  • Vaker je waarheid wilt spreken.
Anne de Meulmeester

Anne de Meulmeester

Wat een waanzinnige sessie! Was de eerste keer stembevrijding and what a ride. Vond het echt prachtig. Deed ook mijn (angstige) tijden van zangles weer herleven maar voelde zo goed. Muchus gracias.

annemarie knoop

Annemarie Knoop

Woorden op papier doen tekort aan deze beleving. Zingen, je klank geven, is een heel andere manier van uiting geven aan je emoties en gevoelens. Juist ook dat podium pakken, naar die ander toe, dat is zo spiegelend en confronterend. En tegelijkertijd zo bevrijdend om het wèl te doen. Als ik mag zijn, dan is er geen schaamte. Dan kan ik voluit. Dat heb je me leren voelen. Ik ben dankbaar voor de inzichten.

 

Buiten zingen
Stemavontuur = laagdrempelig = joggingbroek.
Grap natuurlijk, maar met een kern van waarheid. Ik wil je vragen om te komen zoals je bent. Het is een middag van ontspannen samenzijn want onbevangen je stem laten klinken in een groep -zeker als je dat voor het eerst doet- is al spannend genoeg.
Ik werk intuïtief dus hoe de middag er precies uit zal zien weet ik niet. Wat ik wèl weet is dat jij welkom bent met alles wat er ín jou aanwezig is. Dat kan blijdschap of zin zijn. Verdriet of verlangen. Boosheid of spanning. En dikke kans dat je straks mijn erf oploopt met iets anders dan je van tevoren bedacht had. Dat is het leuke aan deze middag. Je maakt zingend contact met je emoties van het moment, en zonder je in te houden geef jij de wereld jouw eigen klank.
Ik kan het je niet beloven maar ik verwacht dat je naar huis gaat met een lach op je gezicht, licht in je ogen en lucht in je lijf. En zo niet -disclaimer- dan ben jij precies dàt tegengekomen wat jij te ontmoeten had. C'est la Vie.

 

Genoeg gepraat. Let's sing!

Koop je ticket in mijn shop:

marja spiegelenberg

Marja Spiegelenberg

Een cadeau aan mijzelf gegeven. Het echt belichamen van mijn ruimte. De keuze van "strijd" of verlangen volgen. Voor "strijd" kiezen zou voelen als mijn oude verhaal. Verlangen is mijn nieuwe werkelijkheid waarin bevrijding van mijn eigen stem en zichtbaar zijn ruimte heeft gekregen. Een prachtig intense beleving was deze middag stembevrijding!