LIVE CLASS

SPEAK UP!

Dynamische Live Class om écht lekker te leren spreken, zonder gedoe en met een goed verhaal.

Live Class SPEAK UP!

Voor hartgedreven ondernemers die hun verhaal OUT THERE willen krijgen. Een gewoon goed business verhaal krachtig en ontspannen over de bühne brengen. Dát is waar we aan gaan werken!

 

Deze Live Class is voor jou als jij:

Zichtbaar(der) wilt worden als ondernemer (op podium en beeld) maar het spannend, moeilijk of uitdagend vindt.

Alle kanten op gaat met je (business) verhaal en niemand -laat staan jijzelf - er een touw aan vast kan knopen.

Je niet alleen komt voor inspiratie en mooie praatjes maar ook écht zelf stappen wilt zetten!

Klaar bent met je eigen bullshit-smoesjes om jezelf te blijven verstoppen en uit de coulissen wilt komen.

Geen idee hebt hoe jij als spreker overkomt en wilt leren hoe jij als spreker stevig kunt staan met een goed verhaal.

Iemand zoekt die onbevangen in het leven staat en zo ook traint. Er is geen fout of falen. Alleen maar vertrouwen, durven én DOEN. Daar kom je verder mee!

Susanne Zijlstra

"In de Live Class heb ik echt gevoeld dat ik spreken kan leren en dat ik het zelfs fijn vindt om op het podium te staan. Ik heb gevoeld dat ik een enorme kracht in mij heb. Ik hou van jouw nuchterheid en warmte en voel me veilig bij jou om te leren, te falen, weer op te staan. Locatie is fantastisch, doet je aarden. Zegt genoeg dat iedereen op blote voeten eindigde. De setting en de groep waren veilig, open, kwetsbaar en krachtig, complimenten dat je dit hebt weten te creëren."

 

Susanne Zijlstra
Juliette Rijnfrank

"Mijn grootste inzicht na de Live Class was dat ik vragend om bevestiging voor een publiek sta. En dat meer gronden me gaat helpen om dichterbij mezelf te blijven. Ik kreeg zin om de uitdaging aan te gaan voor een groep, helder kunnen denken als je daar staat en besef me ook dat daar tijd voor nodig is. Ik zie jou als de expert en kan zoveel leren op een manier dat ik me helemaal gezien voel. Jij peilt feilloos onze sterke kanten en mindere sterke kanten. Ik hou ervan dat je dat tegen me zegt."

Juliette Rijnfrank
Jessarela Monshouwer

"Met elkaar hebben we afgelopen vrijdag een hele mooie, bijzondere middag gehad. Een middag waarin mensen zich veilig genoeg voelden om zichzelf te laten zien. Ik heb gelachen en gehuild en ik vond het geweldig! Ik ben genoeg en met zachtheid kan ik ook mijn verhaal vertellen. Ik weet nu wat een pareltje is en hoe je een goed verhaal opbouwt. Alies, ik hou van jouw energie en (liefdevolle) duidelijkheid en tja ’t Kalfje voelt als thuiskomen…"

Jessarela Monshouwer

Voor wie is deze Live Class?

Voor no-nonsence ondernemers die klaar zijn met verstoppertje spelen en méér van zichzelf en hun bedrijf willen laten zien. Om zonder gedoe zichtbaar te zijn moet je weten wat je verhaal is én jouw unieke zichtbare vorm kennen.

In deze Live Class maak je kennis met mij én mijn manier van werken: eerlijk, doelgericht en goh.. no-nonsence;-) Super om je live te ontmoeten!

Wat gaan we doen?

Creëer een rake boodschap

Maak kennis met dé ingrediënten voor een goed verhaal dat raakt. Ken je deze, dan stap je met meer vertrouwen en plezier ín de zichtbaarheid. Bovendien bereik je precies de juiste mensen die helemaal áángaan op jouw boodschap.

Ontdek jouw spreekkracht

Geen passief gezit en geluister, maar vol aan de bak. Het is een Live Class dus dat betekent Live podiumtijd voor jou! Je gaat jouw unieke spreekkracht ontdekken en 100% zeker verlangen naar méér dan een middag!

Alies Dorgelo presentatietrainer

Ik ben Alies. Presentatietrainer met bullshit-sensor én hart voor jouw verhaal.

Wat kan het toch lastig zijn hè om je authentieke kop boven het maaiveld uit te steken? Je wéét dat je bijzonder bent en iets goeds te bieden hebt met je product of dienst. Maar hoe vang je jouw gevoel in woorden die raken bij je klant? En hoe breng je die woorden authentiek en overtuigend over de bühne?

Ik ben Alies, no-nonsence trainer die jou als ondernemer helpt met het helder krijgen van je business verhaal - dat gééft lucht en overzicht! En ik coach je dat podium op: uniek, krachtig én precies zoals je bent!

Are you in?

"Als ervaren presentatietrainer en enthousiaste TEDx speaker coach zet ik ondernemers áán. Ik laat ze vol hun ruimte pakken op podium, video en vlog. Vergroot hun kracht uit en open de ogen voor wat er ál is. Resultaat: je zelfpresentatie wordt krachtiger, moeitelozer én leuker!"

Ik wil dat je gaat stáán om nooit meer te gaan zitten. Laat je stem horen. SPEAK UP!

Live Class SPEAK UP!
  • Datum: vrijdag 18 oktober
  • Tijd: 12.00 - 16.00 uur
  • Locatie: 't Kalfje in Wenum Wiesel (Apeldoorn)
  • Investering: €50 ex btw
  • Trainer: Alies Dorgelo