SAMEN

~ want alleen ken je nou wel ~

Iemand die bij je naar boven haalt wat je bent vergeten. Iemand bij wie je ongeneerd kan gaan zitten klagen. Iemand die je een spiegel voorhoudt als jij in rondjes blijft draaien. Iemand die je prikkelt en uitdaagt. Iemand die er is als er verder even niemand is. Iemand die niets raar vindt. Iemand die blijft. Iemand zoals ik.

JIJ.

SAMEN is voor jou. Zelf-reflecterende professional of ondernemer die het heel aardig op de rit heeft, maar de dingen wel vaak alleen doet (fix ik wel) en zich ook de tandjes werkt.

Voor jou. Die het Leven soms zo ongelofelijk mist! Gewoon aanklooien, klungelen, het allemaal niet hoeven weten, op je plaat gaan, het niet zo serieus nemen. Manman waarom is dat toch zo ontzettend moeilijk?!

Voor jou. Die de verbinding met zichzelf soms mist. Je dat niet eens direct realiseert (want uhh hoe voelt dat?) maar wél merkt dat het niet zo lekker stroomt allemaal. Vaker geïrriteerd dan je lief is. Mopperig en moody. Pijntjes. Altijd haast. Altijd die fcking telefoon. Altijd iets.

Voor jou. Die zich realiseert dat het hiero ook 1-2-3 afgelopen kan zijn, en dat je iemand nodig hebt die je daaraan herinnert. Niet aan dat je dood gaat;) Wél dat jij mag genieten, mag spelen, mag ontdekken!

Voor jou. Als je wilt leren leunen. Poeh waar is dat in vredesnaam goed voor is misschien je eerste reactie. Een tweede is; wat zou dat lekker zijn zeg, ook eens achterover. Zacht, ontspannen en met een volle uitademing landen ín de verbinding.

Ik heb je.

 

"Alies voelt en ziet precies wanneer het bullshit is, wanneer ik niet meer bij mezelf ben. Dat benoemen is heel fijn en helpt me een stap verder. Begeleiding was top en mooi te zien hoe Alies het laat vloeien en inspeelt op wat er is."

~ Mark de Weerd, Blue Strategy ~

IK.

Met stip op 1 een Losmaker. Daar doe ik niks voor, gebeurt als je bij me bent. Net als er bij jou iets gebeurt als mensen bij jou zijn (leuk om samen te ontdekken wat dat is voor jou!)

Een Aanklooier. Al jaren roep ik dat, en dan riepen 'ze' terug; je doet jezelf tekort. Nee man, helemaal niet. Ik probeer, initieer, ervaar, val, sta op en dat x23789. Mijn systeem gaat niet goed op doelen of 'veel van hetzelfde' en I Love It.

Een Voeler. Lees maar wat Mark hierboven schrijft; zo is het. Ik kijk door maskers heen (omdat ik zelf héél lang een héél hard masker gedragen heb). Ik zie wanneer je uit de verbinding gaat. Ben daar hypergevoelig voor en benoem dit voor jouw groei.

What else. Oh ik deel ook veel over mezelf in ons samenzijn, omdat ik ten diepste geloof dat jij en ik hetzelfde zijn. Ik deel mijn ervaringen uit dit leven om te verbinden en te (h)erkennen. Nergens nimmer ben ik 'verder' dan jij dus die rol zal ik nooit claimen.

Tot slot van de Afdeling Diploma's en Ervaring. Komt ie:

10+ jaar ervaring als ondernemer. TEDx speaker coach en coördinator. Presentatietrainer. Lichaamswerker. Improvisatietrainer. Creatief & Innovatief denktrainer. Human Design ervaringsdeskundige. Voice Dialogue kennis. Systemisch coaching is mij niet vreemd. Duizenden euro's aan zelfontwikkeling. Vertel ik vast nog over als je benieuwd bent naar wat zou kunnen werken voor jou.

"Alies gaat voor, die leeft dit. Opent zich, durft zich heel eerlijk en kwetsbaar op te stellen waardoor een deur opent bij mij. Waardoor ik het lef krijg om ook te gaan, in het diepe te stappen en nog meer te zijn wie ik ten diepste ben."

~ Katrien de Jong, ondernemer ~

WAT & HOE.

Zonder plan gaan we samen op pad. Iedere keer als we elkaar ontmoeten checken we in bij wat er dán leeft. En dan praten we. Bevraag ik je. Vertel jij.  Laten we het stilvallen. Doen we een oefening. Werken we iets uit. Wat er nodig is. Wat fijn is.

Je koopt uren bij me en jij bepaalt zelf wanneer je die gebruikt. In overleg met mij plannen we bijvoorbeeld een wandeling in de bossen rondom Apeldoorn, een online Zoom of een korter belletje. Als er ruimte is in mijn Kalfje kunnen we ook daar afspreken. Ik zit je niet op de hielen, toch als het lang stil blijft check ik bij je in (voor je weer in die ratrace verdwijnt).

Human Design neem ik mee in het SAMEN zijn met jou. Kan je fijne handvatten geven voor hoe moeitelozer en meer ontspannen door het leven te bewegen. Begin samen met mij dit experiment. Je neemt jezelf er serieus mee en dat is ongelofelijk de moeite waard.

Dus hier ben ik. Piketpaaltje. Spiegel. Ontmaskeraar. Ass-kicker. Omarmer. Het maakt me niet uit hoe je me noemt, maar laten we samen gaan.

 

"Alies is en laat jou zijn. Met alles dat er is. Alies weet wat er nodig is om nog een laagje dieper te gaan en daar bij te blijven en niet weg te gaan."

~ Harriët Robijn, creatief ondernemer ~

Samen met Alies

SAMEN ~ de opties.

Heel simpel, er zijn twee mogelijkheden. We lopen 5 of 10 uur samen op.

Deze uren gebruik je binnen één jaar. In overleg plannen we onze afspraken, of we nou bellen, zoomen of live afspreken. Ik hou de tel bij en geef je een seintje als je het einde in zicht is. Bijboeken kan altijd.

We starten áltijd met een live afspraak. Echt elkaar zien en ervaren. Doen we in het bos ergens rondom Apeldoorn. Of als het hoost bij mij in 't Kalfje (mits we daar terecht kunnen).

5 uur: €697 ex btw.
10 uur: € 1197 ex btw.

Mocht je tussentijds even vastlopen of een vraag hebben dan kun je me altijd (voice) appen. Een luisterend oor, liefdevolle steun of een duwtje in de goede richting kan dan heel helpend zijn.

Je kunt niet klikken en kopen. Ik wil je eerst spreken, zien, voelen. En dan gáán we!

"Brutaal en ondeugend, maar zó lief! Heel warm en intens, een zachte en toch krachtige energie. Ze ziet me, kijkt recht in m'n ziel en dáár word ik geraakt. Daar waar ik normaal gesproken ga, blijft ze, in verbinding... En geeft me 't laatste zetje."

~ Lori van Loon, leefstijl professional ~