Livedagen

PAK JE PODIUM

Wil jij in 2020 méér van jezelf laten zien. Op podium, op video, in real life? Verstevig je plek als spreker door te kiezen voor live Podiumdagen!

Live PODIUMDAGEN

Actie. Fun. Resultaat. Op deze podiumdagen ga jij drempels over zonder jezelf geweld aan te doen. Ervaar jij hoe het is om plezier te hebben in het zichtbaar zijn. Met als resultaat: steviger staan als spreker. Op iedere plek.

1 podiumdag

Deze Podiumdagen zijn voor jou als jij:

Je vrijer wilt bewegen voor een publiek. Jouw ruimte wilt innemen als spreker op een podium. Of dat nou in real life is of op video.

Als jij je laagdrempelig wilt laten coachen in het spreken in het openbaar.

Veel meer jouw stem wilt laten horen en ontdekken wat jouw unieke geluid dan is.

De verhalen die jij schrijft wilt oefenen voor een live publiek. Dat kan een presentatie zijn, maar ook een pitch of een anekdote.

Veel meer wilt spelen in het zichtbaar zijn als ondernemer of professional. Less serious, more fun!

Openstaat voor eerlijke feedback van mij als coach en van de groep. Jij kunt dus tegen een (liefdevol) stootje!

Voor wie zijn deze Podiumdagen?

Voor moedige betekenismakers die ZICHTBAAR ZIJN met grote letters op de agenda voor 2020 hebben gezet. Die structureel een aantal praktische livedagen willen inplannen om te werken aan hun vaardigheden als spreker.

Tijdens deze live Podiumdagen ontmoet jij andere sprekers die net als jij het lef hebben om ér te gaan staan. Die besloten hebben om uit de schaduw, in het licht te stappen. En tijdens deze weg op luchtige wijze begeleid willen worden. 

Planning Podiumdagen 2020

Het idee is simpel. Jij prikt voor 2020 2 of 4 data in je agenda waarop je met koeienletters schrijft: MIJN PODIUMTIJD! Hoe vaker je komt hoe beter je wordt (en hoe minder je betaalt;)

En dan vóór zo'n dag.. dan slaap je shitty. Maar je komt toch. Je vraagt jezelf af: 'waarom vond ik dit ook alweer een goed idee?!' Maar je komt toch. Je piest misschien wel in je broek van spanning. Maar je komt. Of je staat te trappelen van ongeduld. Dan is komen voor jou geen enkel probleem.

Je bent niet alleen!! Je gaat mega inspirerende mensen ontmoeten die net zo stoer, onzeker, kwetsbaar en dapper zijn als jij. Het is een vergroting van je netwerk met alle kruisbestuiving van dien.

Nou hop.. prikken!

6 februari

25 juni

LET OP: dit is een videodag. We gaan de hele dag filmen en gefilmd worden. Jouw plek op beeld claimen dus!

20 maart

4 september

23 april

LET OP: dit is een videodag. We gaan de hele dag filmen en gefilmd worden. Jouw plek op beeld claimen dus!

8 oktober

15 mei

19 november

LET OP: dit is een videodag. We gaan de hele dag filmen en gefilmd worden. Jouw plek op beeld claimen dus!

Alies Dorgelo presentatietrainer

Ik ben Alies. Presentatietrainer die de boel niet al te serieus neemt.

Ik ken 'm zo goed: die stap richting dat podium. De stemmetjes in je hoofd die zich dan (ineens) keihard laten horen. 'Is mijn verhaal wel goed genoeg?' 'Ben ik wel leuk om naar te kijken?' 'Zeg ik wel zinnige dingen?'

Spreken voor een publiek kan iets zijn dat je hebt afgezworen, vanwege waardeloze ervaringen in het verleden of gewoon omdat je ervan overtuigd bent dat het niks voor jou is. En toch.. toch voel je diep van binnen dat je moet gáán. En dat dat spreken eigenlijk het leukste is wat er is.

Ik ben Alies, no-nonsence motivator die jou helpt bij het claimen van je plek op het podium.

Ga je mee de arena in?

"Als ervaren presentatietrainer en enthousiaste TEDx speaker coach zet ik jou áán. Ik laat je vol je ruimte pakken op podium en video. Vergroot je kracht uit en open de ogen voor wat er ál is. Resultaat: je zelfpresentatie wordt krachtiger, moeitelozer én leuker!"

Pak die ruimte. Pak dat podium. Nu.

2 podiumdagen
 • Kies 2 data naar keuze
 • 1x online call van 30 minuten
 • Tijd: 10.00 - 16.00 uur
 • Lekkere lunch. Koffie, thee.
 • Locatie: 't Kalfje in Wenum Wiesel (Apeldoorn)
 • Investering: €195 ex btw
 • Coach: Miss No Nonsence D.

4 podiumdagen
 • Kies 4 data naar keuze
 • 2x online call van 30 minuten
 • Tijd: 10.00 - 16.00 uur
 • Lekkere lunch. Koffie, thee.
 • Locatie: 't Kalfje in Wenum Wiesel (Apeldoorn)
 • Investering: €350 ex btw
 • Coach: F*ck the Fake Alice;)

6 podiumdagen
 • Kies 6 data naar keuze
 • 3x online call van 30 minuten
 • Tijd: 10.00 - 16.00 uur
 • Lekkere lunch. Koffie, thee.
 • Locatie: 't Kalfje in Wenum Wiesel (Apeldoorn)
 • Investering: €475 ex btw
 • Coach: Lady Cut the Crap Alies

Stefanie Jansen

Alies is an energetic, enthusiastic, and intelligent coach who helped me get to the core of my message, coaching me to bring it across in my own unique way, but more powerful than I would have otherwise. Moreover, 't Kalfje is a great location to be working on one's personal development!"

Stefanie Jansen
Nicole Plas

Alies is wellicht wel het tegenovergestelde type dan ik ben, ze heeft onnoemelijk veel energie die ze gedoseerd weet te gebruiken in de live-sessies. Wat ze daarmee voor mij brengt is juist rust in mijn hoofd. De laatste keer dat ik ‘t Kalfje verliet leek alles op zijn plek te vallen en tegelijkertijd stimuleerde het mij enorm om de volgende stappen te zetten. Haar No Nonsense aanpak is een kwaliteit, snel tot de kern, essentie en de inhoud komen is wat ik nodig heb."

Nicole Plas
Juliette Rijnfrank

"Ik sta steviger in mijn schoenen omdat mijn verhaal er mag zijn. Ik heb meer plezier en langzaam durf ik voor mijn bedrijf te gaan staan. Ik beveel Alies van harte aan aan ondernemers die net als ik kunnen groeien in hun verhaal. Die een schop onder de kont nodig hebben. Alies is streng en liefdevol tegelijk. Als je dat nodig hebt zit je zeker goed bij haar."

 

Juliette Rijnfrank
RachelSmets

“If you get to meet and know Alies, you can consider yourself a lucky person! She is a presentation coach, pitchtrainer, TEDx Speakercoach and Creatieve Content coach She does it all! I had the pleasure to work with her for my 2nd TEDx talk and it was a fun ride together.

We connected well and arranged meetings flexibly at various times and days. We worked hard, fast and efficient. Just how I like it. Thank you so much Alies!"

Rachel Smets