EXPEDITIE

OWN YOUR STORY

Een volle dag 1 op 1 met mij werken aan jouw verhaal! Dat heb je namelijk (nog) niet op orde. Je blijft twijfelen aan je boodschap, waar gaat het nou écht om?! De juiste woorden kun je lastig vinden. Het gieten in een sterke structuur met knallend begin en einde is ook een uitdaging. Binnenkort moet jij dat podium op. Of misschien niet en wil jij ín jezelf meer zeker worden over jouw boodschap. Gun jezelf deze dag en we bouwen samen jouw TED-like story van A tot Z!

Je boekt deze dag als jij:

 • Verlangt naar een helder, goed lopend (business) verhaal of pitch.
 • Zelf niet de goede woorden kunt vinden voor je boodschap.
 • Met jouw verhaal naar buiten wilt om klanten te vinden of mensen te inspireren.
 • Wilt werken aan je performance zodat je verhaal ook écht raakt.
 • Liever 1-op-1 werkt en met alle focus in korte tijd jouw verhaal bouwt.
 • Bereid bent om naar binnen te kijken om echt te gaan spreken vanuit je hart.

We werken in mijn buitenlocatie 't Kalfje. Het wordt een dag van hard knallen en óók ontspannen want een goed verhaal mag jou vinden, in plaats van dat je er naarstig naar op zoek gaat. Buiten in de natuur is dé plek om een goed verhaal te bouwen. Je hoofd is leger, je blik breder. Jij staat straks stevig ín je eigen verhaal!

1-op-1 coaching
Specs van de expeditie:
(pin me er niet 100% op vast want ik werk áltijd in het moment).
 • We starten om 9.30 uur met een wandeling. De eerste woorden komen los.
 • In de ochtend bouwen we de inhoud en structuur van je verhaal/pitch/presentatie.
 • Tussendoor neem jij 'buitenbreaks' en krijg je soms een opdracht van me mee.
 • Lunch ergens rond 13.00 uur.
 • Na de lunch puntjes op de i en starten met stáán: jouw verhaal brengen voor een publiek.
 • De hele middag werken we aan presence en performance en finetunen we natuurlijk de verhaallijn waar nodig.
 • Afsluiting: je doet je hele verhaal één keer helemaal en ik video je om thuis verder mee te werken.
 • Rond 17.00 uur ga jij naar huis met jouw verhaal in the pocket!
Rixt Zuidema

"Met Alies heb ik een 1-op-1 traject gedaan om zekerder te presenteren. Alies schepte een heel veilige omgeving waardoor ik durfde om écht te spreken en het klinkt cliché maar ook om echt mezelf te mogen zijn. Ik heb zoveel vooruitgang bij mezelf gezien, met name de rust bij het spreken en met zoveel meer plezier. Alies kon aanvoelen en zien wanneer ik vanuit mijn hart sprak of vanuit mijn hoofd en leerde me om te durven afwijken van een presentatietekst die ik in mijn hoofd had. De locatie Het Kalfje was ook zó fijn, zo midden in de natuur, waardoor ik echt zin had om daarnaartoe te gaan. Ik kan Alies echt aanbevelen om je te helpen werken aan je spreekkracht: ze is integer, ontzettend aardig, eerlijk en bovenal een professional op het gebied van presenteren."

Rixt Zuidema
San Nijensteen

"Alies, mijn rots in de branding op weg naar mijn talk voor Tedx Apeldoorn 2019. Een vrouw met kennis van zaken, warm, sprankelend en veel humor. Heel bijzonder hoe Alies op een dieper niveau de essentie van je verhaal kan aanvoelen en dit prachtig weet om te zetten in woorden die je er zelf nog niet voor had. En dit alles dan ook nog eens op die fantastische inspirerende werkplek 't Kalfje. Het was echt een cadeau om met Alies te mogen werken."

San Nijensteen
Stefanie Jansen

"Alies helped me get to the core of my message, coaching me to bring it across in my own unique way, but more powerful than I would have otherwise. Moreover, 't Kalfje is a great location to be working on one's personal development!"

Stefanie Jansen
Aldo van Duivenboden

"Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen. De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun."

Aldo van Duivenboden
Designation