OUTSIDE IN is mijn YEAR-ROUND outdoortraject voor iedereen die geen intensieve coaching nodig heeft maar het wel lekker vindt (en nodig heeft!) om scherp gehouden te worden. Ik ben je vrouw om je de spiegel voor te houden. Met je mee te denken én DOEN. Tof om met je op te lopen!

Jij bent aan zet. Ieder kwartaal trek je aan de bel en duiken we het bos of 't Kalfje in. Daar nemen we samen je leven, je business weer kritisch onder de loep!

# Welke kansen zie je maar laat je tòch liggen?
# Hoe kun je jouw boodschap en (online) presence aanscherpen?
# Wat ín jou krijgt niet de ruimte waar het wèl om vraagt?
# Wat maakt dat je jezelf opnieuw voorbij rent?

LOOP JIJ MET MIJ HET JAAR ROND?

rugzak

4 WALKS / SESSIES

Ieder kwartaal kiezen we een mooie natuurplek uit om samen te gaan struinen. Of we prikken een sessie bij mij in t Kalfje als we flip-overs nodig hebben om concrete shit te doen. 2 uur lang is er alle ruimte om jezelf weer op scherp te zetten, je vuur aan te wakkeren, je hart te luchten, je acties uit te zetten.

4 AUDIO'S

Na iedere walk / sessie spreek ik intuïtief een audio voor je in. Met mijn boodschap waarvan ik geloof dat jij deze niet mag vergeten. Voor jou om weer te luisteren in de weken erna als je weer in 'normal life' stapt en de verbinding met jezelf even kwijt bent. Een luistermoment om naar terug te keren.

HUMAN DESIGN

Voordat we ons jaar starten vraag ik je geboortegegevens om jouw unieke Human Design chart te kunnen bekijken. Deze blauwdruk gaat je helpen om moeitelozer en op jouw eigen wijze door het leven te bewegen. Resoneert dit systeem met jou dan zal het tijdens onze walks of sessies zeker terugkeren!

LIGHT SUPPORT

Voor deze fijne prijs kan ik niet 24/7 aan je zijde staan maar ik ben er voor je op momenten dat je vastloopt en even een reminder, een schop onder je kont of een liefdevol bericht nodig hebt. Op basis van fair use mag je bij mij aan de bel trekken voor light support als het gaat om jouw thema's.

Wat doen we zoal in een walk of sessie?

>> Ik spiegel je wat ik zie. En vooral wat ik bij je voel. Waar ga je uit contact? Wat laat je nog niet zien? Waar loop je te hard van stapel? Waar geloof ik geen zak van wat je zegt (mind)?

>> Hoe hou je dat hele 'zichtbaar zijn' een beetje leuk? Een boel leuk! Hoe 'doe' je je marketing in lijn met wie je bent? En je communicatie? Je creaties, hoe kan dat authentieker? Less bullshit, méér jij?

>> Hoe bouw je je eerste podcast op? Welke naam geef je die? Of die video-serie; hoe pak je dat aan? Hoe start je? Eindig je? Zorg je dat je de rode draad niet uit het oog verliest.

>> Waar kan jouw aanbod nog veel eigener? Business doen zoals je bent. Is zo makkelijk, leuk en moeiteloos. Maar waar begin je? Wat schrap je? Wat vraag je? Waar denk je teveel aan de ander? In plaats van aan jezelf?

Dit soort dingen. Ik ben van alle markten thuis. Maar ik doe niet aan pasklare oplossingen en stappenplannen. Belangrijk om te weten. JIJ bent altijd het centrum van waaruit bewogen mag worden. En ik zie je. Punt.

activate coaching
Op expeditie

Alies A.K.A. de Ontmaskeraar

2021. Ik besluit om committed as hell te varen op mijn uniekheid en me te laten leiden door mijn creatieve geest, gevoelige zijn en onbevangen zelf. The best choice ever. Al was het niet eens een keuze. Met de wereld in de fik werd ik keihard op mezelf teruggeworpen. Wie wil ík zijn hier? Wat wil ík betekenen voor de ander? Ik heb het altijd al geweten, maar nooit gedurfd. Hardop zeggen dat ik de stem ben voor onbevangen creativiteit en innerlijke vrijheid. Je waarste binnen naar buiten brengen op een manier die krachtig en kwetsbaar is. Doodeng en bevrijdend tegelijk.

Als je iemand zoekt met 'precies de juiste papiertjes' moet je niet bij mij zijn. Geen plakkaten aan mijn voordeur. Als je een eerlijke, sensitieve, bij vlagen 'gas erop', maar bovenal EASY motivator zoekt wel. In mijn rugzak zit kennis en ervaring in presentatiecoaching, stembevrijding, creatief denken, improvisatie op de werkvloer, TEDx sprekerscoaching, systemisch werken, Human Design en een flinke snuif LEVEN.

Misschien zie je mijn foto's en denk je 'die gek ligt in een jurk in het water?' Jep, dat ben ik ook. Wars van hoe het hoort, hoe het moet en ik geloof heilig dat jij zelf het beste weet hoe jij het wilt. Dáár komen, dát samen doen. Poten in de modder en hart open. LET'S GO!

Mariska Nunumete
Hanneke Develing
Wendy van Loon

Of OUTSIDE IN voor jou is.

>> Je bent een (snelle) denker en/of doener en hebt de neiging jezelf voorbij te lopen in leven en werk.

>> Je hebt geen intensieve coaching nodig maar wilt jezelf wèl scherp houden en hier ook de investering voor doen.

>> Je bent lekker op weg in leven en business en wilt dit (niet alleen) voortzetten. Jij zoekt iemand die doelgericht, praktisch en op dieper niveau met je meedenkt én doet.

>> Je bent van het type 'eerlijk in de spiegel kijken' en vanuit jouw waarheid wil je je leven léven en je business runnen.

>> Je kan tegen een stootje. Ik kan niet tegen nep (en heb er een sensor voor) en dat krijg je ook van me te horen.

activate

OUTSIDE IN

 >> 4 nature walks of sessies (combi mogelijk en altijd in overleg) van 2 uur.

>> 4 persoonlijke audio's ingesproken door mij als reminder aan het besprokene tijdens de walk of sessie.

>> Light support via mail of (voice) app op basis van fair use.

>> 10% korting op een Human Design reading van 2 uur bij expert Surrenda Kuut.

 

maaike van kempen
dorris vlas
audrea van poppelen