JOURNEY NIGHT

Life is a Journey. Travel it with zinnn in je donder.

Ff eerlijk lieve vrouw, we hebben in the end toch geen flauw benul waar we naartoe gaan en hoe het leven zal lopen? Willen we wel weten. Met ons kop maken we plannen en stellen we doelen. En dan TADAAA komt het leven langs en die gooit de hele boel weer overhoop.

Hoe zou het voor je zijn om het onbekende bewust op te zoeken? Zonder te weten wat er komt, toch gáán. Omdat je erop vertrouwt dat de plek waar je springt, veilig is.

Ik creëer die plek. Op mijn mooie buitenplek. En jij bent heel welkom.

Journey Night is een unieke en verrassende voels-avond waarop niets moet en alles mogelijk is. Waar je fun zult ervaren, nieuwe mensen gaat ontmoeten, je innerlijk wild de ruimte geeft, de stilte ontdekt, je waarheid gaat spreken, je bullshit overboord gooit, verrast zult worden, of geconfronteerd; die kan ook! Nope, ik geef geen garantie op dit hele rijtje. Dat is nou juist key; je weet niet wat het je brengt en je springt tóch. You just trust the vibe.

Are you in?

katrien de jong

Katrien de Jong

Journey Night is een intense avond waarin je uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te gaan. Je stem en je lijf te gebruiken om uitdrukking te geven aan emoties en verlangens. Door dit te delen met andere vrouwen laat je stukken van jezelf zien die normaal gesproken verborgen blijven en dat is zo bevrijdend! Alies gaat voor, die leeft dit. Opent zich, durft zich heel eerlijk en kwetsbaar op te stellen voor de groep. Waardoor een deur opent bij mij, waardoor ik het lef krijg om ook te gaan, ook in het diepe te stappen en nog meer te zijn wie ik ten diepste ben. 

jelien lammers

Jelien Lammers

Wauw, Alies, dat bén je. Je prachtige combi van humor, luchtigheid, er zijn, diepgang en begrenzing. Ook al kende ik je nog niet, het voelde direct vertrouwd en de setting en je energie bood mij een veilige haven voor de intensiteit die ik ervaar en daarmee kon doorvoelen. Fantástisch. Het moment dat ik voor het eerst mijn woede durfde en kon uiten in een groep vrouwen. Wat was dat helend! Mezelf zo ten diepste kunnen voelen, laten zien en gehoor geven daaraan. 

Ik ben die Messy Life Leader met -net als jij- een krachtig én kwetsbaar hart.

Dat zeg ik omdat ik weet dat kiezen voor een avond als deze spannend kan zijn. Wie ga ik ontmoeten? Pas ik daar wel tussen? En de hamvraag; wat gaan we in vredesnaam doen dan? Met liefde gids ik je deze avond door jouw gevoelswereld. Totaal op de Alies-manier die rauw, eerlijk en van betekenis is. De diepte in hoeft geen heavy shit te zijn.  Maar de diepte is wèl de plek waar we moeten zijn voor een inspirerend en vrij leven. Verlang jij hiernaar? Nou hop, claim je plek voor Journey Night en laat je verrassen!

Journey Night
Anouk van bruggen

Anouk van Bruggen

Wat hou ik van jouw gek, jouw wild, jouw vrij. Je zingend aan komen wandelen, je spontane 'kom, gaan we zwemmen?', je ontroerde tranen, liggend op de grond, je open blik, zonder terughoudendheid. Zo fijn dat ik daar onderdeel van mocht zijn.