INNERVOICE

WALK

Jouw wáárste binnen naar buiten!
Deze Innervoice Walk is het pareltje in mijn aanbod. Keer op keer stap ik blanco met mooie mensen het bos in, om ze uiteindelijk rijker, kalmer en een laag dieper naar huis te zien rijden. De natuur spiegelt ons. Al lopende vertel je makkelijker. Uit je kop, ín je lijf.  Vóór de wandeling bekijk ik jouw Human Design chart. Dit is jouw unieke blauwdruk waarmee je in werk én leven moeitelozer keuzes en beslissingen kunt maken. Ik neem je mee in mijn bevindingen en verder.. ben ik jouw no-nonsence coach die actief met je meedenkt én doet in de uitdagingen die voor jou nu spelen.

Je gaat mee als jij:

  • Tijd wilt maken voor een pas op de plaats en deep dive in jouw binnenwereld.
  • Struggelt in het veld van zichtbaarheid en hier totáál klaar mee bent.
  • Verfrissend en open wilt sparren over iets dat speelt in je leven of werk.
  • Benieuwd bent hoe jouw Human Design je meer richting kan geven.

Na onze walk ontvang je van mij een persoonlijke audio met woorden waarvan ik geloof dat jij ze nogmaals moet horen - en nooit meer mag vergeten!

Kies hieronder of je eenmalig met me wandelt of 4x met me op pad wilt. Mijn YEAR ROUND outdoor traject OUTSIDE IN is perfect voor iedereen (professional of ondernemer) die het nodig heeft om eens in de zoveel tijd een schop onder z'n ... te krijgen. Die scherp gehouden wil worden. Die zijn of haar ideeën wil toetsen. Die een fris en eerlijk klankbord zoekt of die méér zijn eigen waarheid wil spreken én leven. Ik ben jouw no-nonsence coach die direct naar de kern duikt dus voel je welkom als je snel meters wilt maken!

mieke voshol

Ilona Annema - Minimalistisch business coach

maaike van kempen

Annemieke Bremmer - Holistisch business coach

audrea van poppelen

Aike Borghuis - Systemisch business coach