INNERVOICE

SESSIE

Jouw wáárste binnen naar buiten!

In deze 1-op-1 sessie van 2 uur neem ik je mee op reis in jezelf. Licht, luchtig én met plezier! Ok ik beloof niet dat wat je tegenkomt allemaal easy-peasy zal zijn, maar hey je bent hier niet voor niets. Jij wilt:

  • Meer en makkelijker in contact komen met je gevoelens en emoties (alles binnenhouden ben je klaar mee).
  • Playing Small voorgoed uit je woordenboek schrappen.
  • Niet langer je woorden/mening/boodschap inslikken voor the greater good. Duh.
  • Acuut stoppen met hard werken, je best doen, de eeuwige redder uithangen.
  • He-le-maal gezien worden voor wie je ècht bent (met alles d'r op en d'r aan!)
  • Volledig in je eigen waarheid gaan staan en deze laten horen!
Ilona Annema

Ilona Annema

Heel tof om te doen! In het begin een beetje awkward, had ook even de slappe lach. Maar het zingen voor de ander en zeker de oefening als dirigent vond ik erg mooi en dankbaar om te doen. Zo fijn is het om niet bezig te zijn met je hoofd, met vragen etc. Nee, je doet, ervaart én voelt. Bijzonder, dankjewel. Dit is jou op het lijf geschreven!

Anne de Meulmeester

Anne de Meulmeester

Wat een waanzinnige sessie! Was de eerste keer stembevrijding and what a ride. Vond het echt prachtig. Deed ook mijn (angstige) tijden van zangles weer herleven maar voelde zo goed. Muchus gracias.

Samen
Wat deze reis je zou kunnen brengen?
Licht en luchtigheid in je lijf - fun in je hart - lef in je donder - bewustwording van wat er binnen ín jou allemaal gebeurt - sneller contact maken met je gevoel - meer vanuit ontspanning leven - bezinning op waar je nú staat.
En hóe we dat gaan bereiken vertel ik niet want misschien knijp je er dan nu al tussenuit;) Zou tè jammer zijn, want de wereld snakt naar jouw unieke, eígen geluid. Door dit onbevangen te laten klinken geef je de ander en nog veel belangrijker: jou zelf, het grootste cadeau!

Bovendien weet ik niet wat we precies gaan doen want ik werk intuïtief en zullen op onze reis emoties of verlangens tegenkomen die je misschien wel zullen verrassen. Ik nodig je uit om te komen met een open blik en een wild hart.

Je ontmoet in mij iemand die door je bullshit heenkijkt en eerlijk benoemt wat ze ziet. Ik sta met 2 benen stevig op aarde -we hebben het hiér te doen- dus je gaat naar huis met tools om dit (stem) bevrijdende werk voort te zetten in jouw dagelijkse leven.

Ok stoer mens, ready to jump?

Mail me als je nog vragen hebt of boek een Call met me als je me eerst wilt spreken. Of spring gewoon. I got your back. Zingen we samen de eerste klanken van jouw lied. Can't wait to hear you!

Weet je nu al dat je vaker wilt komen en dat 1-op-1 het fijnste pad is voor jou? Voor €475 ex btw (ipv €525 ex btw) boek je 3 sessies van 2 uur. Informeer bij mij!

Anouk van bruggen

Anouk van Bruggen

Wat hou ik van jouw gek, jouw wild, jouw vrij. Je zingend aan komen wandelen, je spontane 'kom, gaan we zwemmen?', je ontroerde tranen, liggend op de grond, je open blik, zonder terughoudendheid. Zo fijn dat ik daar onderdeel van mocht zijn.