heldentalk

HELDENTALK

Ready to get out there?

Daar ben je dan. Beland op de pagina waar je door kan klikken naar een afspraak met mij. 'Zal ik wel, zal ik niet. Kan ik het niet tóch alleen, zo slecht ben ik ook weer niet. Het is wél een hele investering.' Misschien dat deze gedachten nu door je hoofd gaan. Ik kan alleen maar zeggen: jij moet helemaal niks, maar als jij de beslissing hebt gemaakt dat je meer van betekenis wilt zijn en spreken in het openbaar draagt daaraan bij.. Dan is het heel slim om je te laten coachen. Verhalen bouwen, spreken en performen is een vak. En niet ontoevallig: mijn vak;)

Met een afspraak hieronder ben je tot niets verplicht. We tasten af en kijken of we matchen. De ultieme 'klik' hoeft niet voor mij, wel het gevoel dat we bij elkaar op de juiste plek zitten. Aangezien mijn intuïtie mij (bijna;) altijd juist wijst, komen we daar in een live gesprek snel genoeg achter. En als je mij niks vindt, dan vertrouw ik erop dat je me dat gewoon zegt. Helderheid, daar hou ik van.

Wat je ook doet. Blijf in beweging. Dat brengt je verder.

Dit gesprek is voor jou als je:

  • Resultaatgericht aan de slag wilt met jouw presentatievaardigheden.
  • Weet én voelt dat je er klaar voor bent om jezelf in alle echtheid te laten zien. Hoe? Daar werken we aan, maar jouw 'basis' is zo op orde dat je klaar bent voor volop zichtbaarheid!

Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen en persoonlijke wensen die je hebt. Ik spreek je graag via ZOOM (een online programma) zodat wij elkaar écht kunnen zien en ik ook al een eerste indruk heb van de manier waarop jij spreekt en jezelf presenteert. Wel zo handig als we hier samen mee aan de slag gaan!

Spreek je snel!
Alies

Firetalk_staandefoto_NIEUW
Invalid Email
Laat in bovenstaand formulier je gegevens achter en vertel me in 2 zinnen waarom jij de Heldentalk boekt. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en neem snel contact met je op!
Als je véél weet. Wie ben jij
dan om dit voor je te houden?