heldentalk

HELDENTALK

Ready to get out there?

Jij weet dat een authentiek en sterk verhaal KEY is in het ondernemen. En je loopt al een tijdje rond met het idee om hier 'iets' mee te gaan doen. Dat wat je nu laat zien van jezelf, van je bedrijf, voelt onsamenhangend en impulsief. Je wilt niet langer 'zomaar' iets doen. Je wilt een goed verhaal dat als basis kan dienen voor jouw marketing acties.

Jij gaat vaker performen voor een publiek. Op een podium, video of vlog. Daarin wil je energiek, eígen en to-the-point overkomen en je weet dat er werk te doen is qua presentatievaardigheden. Laten we in dit gesprek samen aftasten wat jij nodig hebt en wat ik je daarin kan bieden.

De middenmoot en meute.. das niks voor jou. Jij wilt méér zijn dan 'goed genoeg'. Mooi zo. Ga vól voor jouw unieke kracht. Stap 1 is gezet want hier ben je dan. Klaar voor een eerste zet. Laten we praten. Face-to-face.

Wat je ook doet. Blijf in beweging. Dat brengt je altijd verder.

Dit gesprek is voor jou als je:

  • Echt stappen richting dat podium wilt zetten en niet bang ben om onderweg een paar keer op je gezicht te gaan.
  • Actiegericht aan de slag wilt met jouw presentatievaardigheden. Ik werk niet met dromers en fantasten;)
  • Weet én voelt dat je er klaar voor bent om jezelf in alle echtheid te laten zien. Hoe? Daar werken we aan, maar jouw 'basis' is zo op orde dat je klaar bent voor volop zichtbaarheid!

Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen en persoonlijke wensen die je hebt. Ik spreek je graag via ZOOM (een online programma) zodat wij elkaar écht kunnen zien en ik ook al een eerste indruk heb van de manier waarop jij spreekt en jezelf presenteert. Wel zo handig als we hier samen mee aan de slag gaan!

Spreek je snel!
Alies

Firetalk_staandefoto_NIEUW
Invalid Email
Laat in bovenstaand formulier je gegevens achter en vertel me in 2 zinnen waarom jij de Heldentalk boekt. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en neem snel contact met je op!
Als je véél weet. Wie ben jij
dan om dit voor je te houden?