mystory

25 tips & tools

Voor een onvergetelijke indruk

Hulp inschakelen om jouw presentatievaardigheden te verbeteren doe je niet zomaar. Je bent immers ondernemer, een tikkie eigenwijs;), super creatief, dus wie zegt dat jij dit zelf niet zou kunnen?!

Ik niet! Sterker nog: ik vind het fijn als je eerst zelf op expeditie gaat om te ontdekken wat voor je werkt én wat niet. Zo wordt het duidelijker wie jij bent als spreker en nog belangrijker: wie je wilt zijn! Om je een duwtje in de goede richting te geven schreef ik een e-book met 25 tips & tools voor een krachtige en eerlijke (zelf)presentatie. Boordevol sprekerstypes, valkuilen, do's, don'ts en een aantal vragen voor jou!

Zin om op ontdekking te gaan?

Ik wens je veel plezier met lezen en vooral met het 'DOEN' van de tips in jouw dagelijkse leven en werk. Laat je me weten wat je ervan vindt? Ook als je vragen of opmerkingen hebt? Contact is zo gelegd!

Groet!
Alies

"Speak up! Start met dit e-book"
Succesvol spreken voor ondernemers - definitief

Tijd om je podium te pakken?

Lees mijn e-book en verbeter je skills!

Door je aan te melden geef je toestemming om je voornaam en e-mailadres te verwerken om jou post te kunnen sturen. Voor meer info check je mijn privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Als hartgedreven presentatietrainer en TEDx speaker coach zet ik ondernemers áán. Ik laat ze vol ruimte op 't zichtbare podium pakken. Vergroot hun kracht uit en open de ogen voor wat er ál is. Resultaat: je zelfpresentatie wordt krachtiger, moeitelozer én leuker!