mystory

25 tips & tools

Voor een onvergetelijke indruk

Natuurlijk schakel je niet direct een coach in om je te helpen een betere spreker te worden. Nee, eerst kijk je wat je jezelf allemaal kunt leren. Dat is een heleboel kan ik je zeggen. Begin eens hier, bij dit praktische e-book.

Zo wordt het duidelijker wie jij bent als spreker en nog belangrijker: wie je wilt zijn! Je leest 25 tips & tools voor een krachtige en eerlijke (zelf)presentatie. Boordevol sprekerstypes, valkuilen, do's, don'ts en een aantal vragen voor jou!

Zin om op ontdekking te gaan?

Ik wens je veel plezier met lezen en vooral met het 'DOEN' van de tips in jouw dagelijkse leven en werk. Laat je me weten wat je ervan vindt? Ook als je vragen of opmerkingen hebt? Contact is zo gelegd!

Groet!
Alies

"Speak up! Start met dit e-book"
Succesvol spreken voor ondernemers - definitief

Tijd om je podium te pakken?

Lees mijn e-book en verbeter je skills!

Door je aan te melden geef je toestemming om je voornaam en e-mailadres te verwerken om jou post te kunnen sturen. Voor meer info check je mijn privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Als hartgedreven (TEDx) sprekerscoach zet ik professionals en ondernemers áán. Ik laat ze vol ruimte op 't zichtbare podium pakken. Vergroot hun kracht uit en open de ogen voor wat er ál is. Resultaat: je zelfpresentatie wordt krachtiger, moeitelozer én leuker!