IMG_5852

CAMP & WORK

CAMP & WORK

~ The Regular Edition ~

Yesss mensen, we're back in the game! Ik sta te trappelen (zie je me staan;) om jullie weer te ontvangen op mijn erf! CAMP&WORK is open voor jou op 12-13 juli. Mocht je nooit eerder geweest: dit is dé Simple Workation you're looking for. Geen poespas en gedoe. Buiten douchen, in je tentje slapen, lekker werken aan je bizz, lummelen, sparren, wandelen, samen koken op het open vuur. Alles kan, niks is te gek. Heb je al zin?

Waarom een workation?

 • Altijd maar alleen ondernemen is uhh ruk en eenzaam. Meet up met gelijkgestemde ondernemers!

 • 2 dagen met volle focus áán je bedrijf werken. Is thuis toch vaak niet te doen met alles wat tussendoor komt (gezin, belletjes, mailtjes)

 • Jij hebt geen Ibiza nodig om te kunnen knallen. Gewoon RUST en RUIMTE will do the trick en 't Kalfje gaat je dit brengen. Promise!

 • Jij bent van de stoere en ontmoet graag ondernemers die ook (wel of niet in blote kont) in een kouwe vijver durven rennen!

 • Oh man, wat een jaar was het hè. Fijn voor jou dat je hier op adem kunt komen als dat nu nodig is.

 • Jij doet het heel goed op de natuur. Dat weet je en dus boek je een workation in het groen.

CAMP DATES SUMMER

12 & 13 juli

The Place to be this Summer!

Op mijn parel van een plek in Wenum Wiesel, vlakbij Apeldoorn, opende ik in 2018 mijn eigen buitenlocatie. Ik ben er verliefd op, en inmiddels óók veel andere ondernemers! Het is de ultieme plek 'to get things done' in een relaxte omgeving met like-minded ondernemers. Vol gas op de taken die je in je eentje maar steeds niet af krijgt en tóch in verbinding met nieuwe inspirerende mensen. Kom jij deze zomer naar Wenum? Je bent ontzettend welkom op mijn plek!

Campingcoach

Toffe titelnaam hè! Ik ben op de campsite aanwezig en beschikbaar als vraagbaak, sparringspartner of drempel-overduwer. In de ochtend en middag reserveer ik hier een dik uur voor (en ik kijk niet op de klok). In de regular edition vaar je op de kracht van de groep en je eigen vermogen om lekker geconcentreerd aan de slag te gaan.

't Kalfje

't Kalfje is een heerlijke werkruimte waar plek is voor 6 ondernemers om relaxed en royaal te werken. De ervaring leert dat nooit iedereen tegelijk binnen is (er wordt ook getukt, gezwommen, gewandeld, gemijmerd en gejournalt aan de beek of in het rieten huisje..) Kom je mijn plek ervaren?

BACK TO BASIC MET TOFFE MENSEN.

Alies Dorgelo

Ik ben Alies. Campingbaas bij CAMP&WORK 't Kalfje;-)

Perfect jasje voor mij! En natuurlijk ben ik veel meer dan campingbaasje. Wakkerschudder, áánzetter, mafkees, creatieve contentmachine, verhuurbaas, TEDx speaker coach, buitenvrouw, manifestor (human design), voelsmens, stembevrijder.. in willekeurige volgorde. Je leest hier trouwens meer over mijn persoonlijke reis.

Het idee voor CAMP&WORK kwam begin 2019 bij me op. "Waarom geen  ondernemerscamping op het erf? Lies, je hebt toch echt dé ideale plek om zoiets te realiseren". Maar dan wel lekker basic, voor de stoertjes, de no-nonsence tiepjes. Degenen die buiten douchen geen probleem vinden en in een vochtige tent slapen ook niet.

Dus voilà. Op deze dierbare plek vond ik zelf rust en ruimte in roerige tijden. Nu deel ik 'm maar al te graag met anderen zodat ook zij hier kunnen landen. Je bent heel welkom deze zomer!

manon blijleven
"Heerlijke plek om te werken: rust en ruimte, temidden in een typisch Hollands landschap in de buurt van Apeldoorn. Naast werken was het vooral leuk om ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en met Alies, expert op het gebied van je verhaal vertellen als ondernemer. 
Door Alies gastvrij ontvangen, spontaniteit en lekker jezelf zijn en je eigen ding doen, keep it simple!"

 

Manon Blijleven

Jessarela Monshouwer

"Camp&Work is wat mij betreft de ideale combinatie als je houdt van rust, stilte, buiten zijn en ‘hard’ werken. 
 
Ik heb genoten van mijn verblijf bij ’t Kalfje. Mooie inzichten, mooie stappen gezet, mooie ontmoetingen…ik denk er dan ook nog vaak aan terug. En weet je het is eigenlijk niet onder woorden te brengen hoe het is geweest. Het beste is om het zelf te gaan ervaren!"

Jessarela Monshouwer

Marieke Jansz

"Mag Camp & Work alsjeblieft een goed bewaard geheim blijven? Ik vond het namelijk echt GEWELDIG, en als ik iets van die magie aan anderen overbreng, vrees ik toch een beetje voor mijn plekje.” 

Marieke Jansz

CLAIM JE RUIMTE. KIJK HOE HEERLIJK.

Boek hier voor 12-13 juli

CAMP&WORK 1
 • 2 dagen een unieke werkplek middenin de natuur
 • 1 nacht slapen op een kampeerplek naar keuze
 • Inclusief basis ontbijt (joghurt, granola, noten, superfoodies).
 • Gebruik van keuken en sanitair: een afgesloten warme buitendouche, wasruimte (binnen) en 2 toiletten.
 • Onbeperkt koffie, thee & water
 • Gratis wifi in en rondom 't Kalfje
 • Vuur stoken naar eigen hartelust. Net als wandelingen maken en zwemmen in de vijver!
 • Motivation (if needed) van Alies!

Veelgestelde vragen

Hoe laat mag ik komen?

Op maandag 12 juli opent de poort om 9.30 uur. Je kunt er dus al vroeg bij zijn. Op dinsdag 13 juli sluit de camping om 17.00 uur.

Hoeveel ondernemers komen er?

Ik heb plek voor 6 ondernemers per nacht. Dit jaar staat op het erf ook een kleine caravan waar je rustig alleen kunt zitten om geconcentreerd te werken of te Zoomen.

Waar slaap ik als ik naar CAMP&WORK kom?

Dat bepaal je zelf. Je neemt je eigen tentje en slaapgear mee en zoekt je lievelingsplekje ergens op het erf.

Voor een meerprijs kun je overnachten in:

 • 't kleine koepeltentje (inclusief bed, dekbed en kussen. Beddengoed zelf meenemen). + €25 per nacht.

App of mail me als je het tentje wilt boeken: 06 - 14 96 44 24.

Ben jij er ook Alies?

Jazeker! Alleen niet 24/7 dus soms trek ik me even terug of ben ik ff weg. Ik zal ook niet altijd mee-eten. In de ochtend en middag trek ik een uur (of royaal een uur) uit voor coaching op welk gebied dan ook. Dan kun je bij me terecht met je vragen, drempels en uitdagingen en denk ik met liefde met je mee!

Wat als het slecht weer is?

Van een beetje regen krijgen we niks, maar met bakken uit de hemel is minder. Tot een dag van tevoren kan ik besluiten het CAMP te annuleren. Je krijgt dan je gehele bedrag terug uiteraard of je bewaart je ticket tot een volgende keer.

Wil jij zelf afzeggen vanwege het slechte weer dan geldt:

Tot 5 dagen voor aanvang 100% refund. Daarna geen geld terug.

Hoe is het sanitair geregeld?

In 't Kalfje zijn 2 toiletten waarvan één in een grotere ruimte met wasbak. Daarnaast is er een warme buitendouche waar je in privacy kunt douchen. Back to basic dus!

Hoeveel kost CAMP&WORK?
 1. CAMP&WORK voor €125 ex 9% btw dit is inclusief 1 overnachting op een plek naar keuze + 2 dagen een werkplek in/rondom 't Kalfje met ontbijt, koffie, thee, water en wifi + support van Alies (if needed).
Wat moet ik zelf nog doen tijdens mijn verblijf?

Tja, dat is aan jou. Je kunt knoerthard gaan werken. Maar ook luieren of mooie gesprekken aangaan is een optie.

Lunch en diner verzorg je zelf; de keuken staat tot je beschikking. De ervaring leert dat al het eten vaak op een grote hoop wordt gegooid en daar de meest lekkere dingen uitkomen. Maar natuurlijk mag je je ook met je potje terugtrekken in je tentje!

Verder verwacht ik dat je zuinig bent op 't erf en 't kalfje en je spullen achter je opruimt, in de vaatwasser zet of afwast. Ook je afval op een centrale plek verzamelen zodat ik niet écht campingbaasje hoef te spelen;-) DANK!

Is 't Kalfje dag- en nacht open?

Ja! Hier kun je altijd naar binnen en gebruik maken van de 2 toiletten, de keuken en natuurlijk de werkruimte. Wel zo lekker om met regen lekker droog binnen te kunnen zitten.

(er wordt zelfs wel eens binnen geslapen bij lekke tenten of leeggelopen luchtbedden;-)

Wat als ik geen tent heb?

Je woont in Nederland;) Iedere Jan Doedel heeft wel een tent dus even rondvragen is een eerste stap.

Alternatief is gebruik maken van mijn ingerichte koepeltentje:

 • klein koepeltentje (inclusief bed, dekbed en kussen. Beddengoed zelf meenemen). + €25.

Oh en kleine (!) campertjes zijn welkom op het parkeerveldje. Graag even in overleg ivm aantal.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Simpel.

Bij annulering tot 5 dagen voor aanvang krijg je 100% refund.

Daarna krijg je je geld niet terug.

** Heb je aantoonbaar 'HET VIRUS'? Dan krijg je te allen tijde een 100% refund.

San Nijensteen

"CAMP&WORK wat een geweldige ervaring!! Vanuit mijn tent keek ik zo over de weilanden met op de achtergrond zelfs een molen! Genoeg ruimte om even helemaal tot jezelf te komen. Daarnaast heeft Alies echt een heerlijke plek om te werken, maar de grootste meerwaarde was voor mij toch wel de ontmoeting met andere ondernemers, de goede gesprekken bij het eten, het delen van ervaringen en het opdoen van nieuwe inzichten. Dankzij CAMP&WORK zit ik weer in de flow!"

 

 

San Nijensteen

Juliette Rijnfrank

"'t Kalfje voelt voor mij inmiddels zo goed als thuis:-) Dat komt natuurlijk door Alies, geweldige professionele speak/branding coach en gastvrouw, maar ook door de rustige mooie omgeving. Ik kom van zee, maar zit graag die 2 uurtjes in de auto voor Work & Camp!"

Juliette Rijnfrank

kirsten regtop

"Vol goede moed ging ik op mijn bakfiets naar Camp&Work. Met mijn wagen volgeladen...  En veel wensen om echt lekker te gaan schrijven. Ik was nieuwsgierig naar de mensen die ook zouden komen. En keek uit naar de ontmoetingen met San en Marieke die ik van mijn TEDx avontuur al kende. 
Ik heb gelegen in het gras als ik wilde, ik heb gelezen als ik daar zin in had. Geen ruis om me heen. Gewandeld in de mooie omgeving. Wakker worden in rust. En toen kwam ik er helemaal in. De woorden stroomden, pagina's vol. Afgesloten van de rest, die meegenoot als ik weer blij mezelf een schouderklopje gaf. Voldaan fietste ik weer huiswaarts. En dat allemaal dankzij die sprankelende campingbaas Alies, die dit briljante idee gewoon is gaan doen!"

Kirsten Regtop