IMG_5852
Camp & Work 4 t/m 6 juni 2020

 

Ja! Ik laat het tóch doorgaan ondanks corona. Hier in Wenum is voldoende ruimte om lekker even uit te breken en te werken áán je bedrijf op een relaxte plek. Hoog tijd om thuis even te verruilen met een nieuwe plek?

Zin in een workation?

 • Altijd maar alleen ondernemen is ook niet alles. Meet-up met gelijkgestemde ondernemers!

 • Werk 2, 3 of meer dagen met volle focus áán je bedrijf. Dat is thuis toch een stuk lastiger. Zeker in deze pittige tijden!

 • Jij hebt geen Ibiza nodig (kan nu ook niet;) om te kunnen knallen. Gewoon RUST en RUIMTE will do the trick en 't Kalfje gaat je dit brengen. Promise!

 • Jij bent stoer en zoekt een workation met ondernemers die net als jij niet houden van poespas en gedoe.

 • Naast hard werken wil je óók genieten van het prachtige voorjaar. Wandelen, luieren, buiten schrijven; het kan allemaal in Wenum!

 • Op een plek in de natuur ga jij harder! Dat weet je van jezelf. Hoog tijd om die ruimte te pakken dus.

manon blijleven
"Heerlijke plek om te werken: rust en ruimte, temidden in een typisch Hollands landschap in de buurt van Apeldoorn. Naast werken was het vooral leuk om ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en met Alies, expert op het gebied van je verhaal vertellen als ondernemer. 
Door Alies gastvrij ontvangen, spontaniteit en lekker jezelf zijn en je eigen ding doen, keep it simple!"

 

Manon Blijleven
Jessarela Monshouwer

"Camp&Work is wat mij betreft de ideale combinatie als je houdt van rust, stilte, buiten zijn en ‘hard’ werken. 
 
Ik heb genoten van mijn verblijf bij ’t Kalfje. Mooie inzichten, mooie stappen gezet, mooie ontmoetingen…ik denk er dan ook nog vaak aan terug. En weet je het is eigenlijk niet onder woorden te brengen hoe het is geweest. Het beste is om het zelf te gaan ervaren!"

Jessarela Monshouwer
Marieke Jansz

"Mag Camp & Work alsjeblieft een goed bewaard geheim blijven? Ik vond het namelijk echt GEWELDIG, en als ik iets van die magie aan anderen overbreng, vrees ik toch een beetje voor mijn plekje.” 

Marieke Jansz
Camp & Work is open van 4 t/m 6 juni. Wanneer kom jij?

Waarom CAMP&WORK in 't Kalfje?

 • Camp & Work biedt de faciliteiten van een workation en de omgeving van een retraite. Best of both worlds!

 • Jij bepaalt wanneer je komt, hoelang je komt en wat je precies gaat doen. Alle vrijheid dus om je dagen zo in te delen zoals jij dat wilt.

 • Op de plek is alle ruimte om binnen te werken (met goeie wifi en lekkere koffie) maar ook buiten kun je je laptop openslaan.

 • Je kiest zelf je ideale plekje op het erf om je tentje op te slaan. Aan de beek, in het open veld. Alles met tenminste 15 meter afstand tot elkaar;-)

 • Door samen te zijn borrelen mooie initiatieven op zoals brainstorms en meditaties. Niets moet, alles mag ontstaan!

 • De omgeving rondom 't Kalfje is magisch en nodigt uit tot wandelen, zwemmen in de privé vijver, fikkie stoken en sterren kijken.

 • Camp & Work is voor ondernemers die net als jij het eenvoudige leven waarderen. Je zult nieuwe mensen ontmoeten die jouw waarden delen.

 • Na zo'n 2 maanden in quarantaine thuis heb jij zin om eens even ergens anders te vertoeven. Brengt weer nieuwe frisse ideeën!

Back to Basic met toffe mensen.
San Nijensteen

"CAMP&WORK wat een geweldige ervaring!! Vanuit mijn tent keek ik zo over de weilanden met op de achtergrond zelfs een molen! Genoeg ruimte om even helemaal tot jezelf te komen. Daarnaast heeft Alies echt een heerlijke plek om te werken, maar de grootste meerwaarde was voor mij toch wel de ontmoeting met andere ondernemers, de goede gesprekken bij het eten, het delen van ervaringen en het opdoen van nieuwe inzichten. Dankzij CAMP&WORK zit ik weer in de flow!"

 

 

San Nijensteen
Juliette Rijnfrank

"'t Kalfje voelt voor mij inmiddels zo goed als thuis:-) Dat komt natuurlijk door Alies, geweldige professionele speak/branding coach en gastvrouw, maar ook door de rustige mooie omgeving. Ik kom van zee, maar zit graag die 2 uurtjes in de auto voor Work & Camp!"

Juliette Rijnfrank
kirsten regtop

"Vol goede moed ging ik op mijn bakfiets naar Camp&Work. Met mijn wagen volgeladen...  En veel wensen om echt lekker te gaan schrijven. Ik was nieuwsgierig naar de mensen die ook zouden komen. En keek uit naar de ontmoetingen met San en Marieke die ik van mijn TEDx avontuur al kende. 
Ik heb gelegen in het gras als ik wilde, ik heb gelezen als ik daar zin in had. Geen ruis om me heen. Gewandeld in de mooie omgeving. Wakker worden in rust. En toen kwam ik er helemaal in. De woorden stroomden, pagina's vol. Afgesloten van de rest, die meegenoot als ik weer blij mezelf een schouderklopje gaf. Voldaan fietste ik weer huiswaarts. En dat allemaal dankzij die sprankelende campingbaas Alies, die dit briljante idee gewoon is gaan doen!"

Kirsten Regtop

The Place to be this Spring!

Op mijn parel van een plek in Wenum Wiesel, vlakbij Apeldoorn, opende ik in 2018 mijn eigen trainingslocatie. Ik ben er verliefd op, en inmiddels óók veel andere ondernemers! Het is de ultieme plek 'to get things done' in een relaxte omgeving met like-minded ondernemers. Vol gas op de taken die je in je eentje maar steeds niet af krijgt en tóch in verbinding met nieuwe inspirerende mensen. Kom jij dit najaar naar Wenum? Een dag, een nacht of misschien wel langer? Je bent van harte welkom op mijn plek!

Samen

Méér!

Nee nee, je hoeft niet altijd alles alleen te doen. Zeker niet in de zomer, een tijd waarin alles groeit en bloeit, het perfecte moment om samen te werken, samen te creëren, samen te bouwen aan je bedrijf. En werk je soms liever alleen, omdat er echt even iets af moet, ook daar is alle ruimte voor hier op 't erf;-)

Nature

Is calling

"Als het binnen niet lukt, ga naar buiten". Het is de lijfspreuk van mijn vader en mij met de paplepel ingegoten. Buiten is zóveel te halen: rust, ruimte, letterlijke adem om weer energiek verder te kunnen. Ik zie het al helemaal voor me: die gedreven ondernemers met hun laptopjes verspreid hier over het erf. Tomtidomtidom...

Alies Dorgelo

Ik ben Alies. Campingbaas bij CAMP&WORK 't Kalfje;-)

Vorig jaar liep ik van mijn (toen nog) huis naar 't Kalfje (100 meter) en werd ineens overvallen werd door het idee: "Waarom geen  ondernemerscamping op het erf? Lies, je hebt toch echt dé ideale plek om zoiets te realiseren".

En als je ergens met je hart in stapt lijkt alles ineens te stromen. De woorden, de opzet, de beelden. Binnen een halve dag stond het concept met 3 gave producten om meteen - hoppa- in jouw winkelwagen te gooien. Want waarom niet voor een prikkie werken aan jouw mooie bedrijf in de meest geweldige omgeving? Give me one good reason!

Op deze mooie plek vond ik zelf rust en ruimte in roerige tijden. Nu is het tijd om de plek te gaan delen zodat anderen hier ook van kunnen genieten. Je bent heel welkom dit voorjaar!

"Het is mijn diepere geloof dat we veel, maar dan ook véél meer ruimte mogen maken voor onszelf. Ruimte verandert alles als je haar durft te omarmen. Wees welkom in de ruimte van 't Kalfje!"
sara bruinsma

"Ik had bedacht om een nachtje naar CAMP&WORK met Alies te gaan omdat ik graag wilde knallen voor mijn bedrijf Sara traint. Even ver weg van mijn kinderen en dagelijks gedoe. Lekker buiten zijn en ontspannen combineren met geconcentreerd werken. Wat ik niet had verwacht is dat ik me zó snel thuis zou voelen, ik zulke mooie en wezenlijke gesprekken zou hebben, ik zó zou kunnen ontspannen, ik gezond zou eten en ik nóg een nachtje extra zou blijven. Want dat deed ik. Ik voelde me super welkom en vrij tegelijkertijd. Ik liep over van inspiratie en schreef eindelijk die blogs die ik al lang aan het uitstellen was. Volledig opgeladen ging ik weer naar huis."

Sara Bruinsma
Anne Buiskool

"Eind juli zag ik op LinkedIn een uitnodiging voor een workation van Alies. De wijze waarop ze mij en ons uitnodigde om samen te werken, te kamperen, te brainstormen, te zwemmen en ons ding te doen vond ik zo uitnodigend dat ik meteen aangaf te komen.

Het is goed bevallen. Een heerlijke mix van werken, profiteren van elkaars expertises, relaxen, alleen en samen.

Dat smaakt naar meer!"

Anne Buiskool

CAMP&WORK is open van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 juni.

Je van harte welkom om een dag of meerdere dagen te komen werken! Koop hieronder je ideale ticket en reserveer meteen jouw plek. Ken je de weg op het erf al? Dan kun je ook jouw favoriete plekje alvast doorgeven;-)

See you this spring!

Xx Alies

Meest gekozen!

CAMP&WORK 1
 • 2 dagen een unieke werkplek middenin de natuur
 • 1 nacht slapen op een kampeerplek naar keuze
 • Inclusief basis ontbijt (joghurt, granola, noten, fruit etc).
 • Gebruik van keuken en sanitair: een afgesloten warme buitendouche, wasruimte (binnen) en 2 toiletten.
 • Onbeperkt koffie, thee & water
 • Gratis wifi in en rondom 't Kalfje
 • Vuur stoken naar eigen hartelust. Net als wandelingen maken en zwemmen in de vijver!

Extra lang!

CAMP&WORK 2
 • 3 dagen een unieke werkplek middenin de natuur
 • 2 nachten slapen op een kampeerplek naar keuze
 • Inclusief basis ontbijt (joghurt, granola, noten, fruit etc).
 • Gebruik van keuken en sanitair: een afgesloten warme buitendouche, wasruimte (binnen) en 2 toiletten.
 • Onbeperkt koffie, thee &water
 • Gratis wifi in en rondom 't Kalfje
 • Vuur stoken naar eigen hartelust. Net als wandelingen maken en zwemmen in de vijver!

Ff een dagje knallen!

DAG TICKET
 • Unieke werkplek middenin de natuur (ca. 12 uur geldig)
 • Onbeperkt koffie, thee & water
 • Gratis wifi in en rondom 't Kalfje
 • Gebruik van de keuken gedurende je werkdag
 • Vuur stoken naar eigen hartelust. Net als wandelingen maken en zwemmen in de vijver!

Veelgestelde vragen

Waar slaap ik als ik naar CAMP&WORK kom?

Dat bepaal je zelf. Je mag je eigen tentje meenemen en een plekje zoeken ergens op het erf.

Hoe is het sanitair geregeld?

In 't Kalfje zijn 2 toiletten waarvan één in een grotere ruimte met wasbak. Daarnaast is er een warme buitendouche waar je in privacy kunt douchen. Back to basic dus!

Hoeveel kost CAMP&WORK?

Het is mijn cadeau aan alle ondernemers out there om low-profile van deze plek te kunnen genieten. Ik heb verschillende tickets:

 1. Een dagticket voor €40 (btw-vrij). Dit is inclusief een dagwerkplek in/rondom 't Kalfje met gratis koffie, thee, water en wifi.
 2. CAMP&WORK-1 voor €65 ex 9% btw dit is inclusief 1 overnachting op een plek naar keuze + 2 dagen een werkplek in/rondom 't Kalfje met gratis koffie, thee, water en wifi.
 3. CAMP&WORK-2 voor €105 ex 9% btw dit is inclusief 2 overnachtingen en 3 dagen een werkplek in 't Kalfje met gratis koffie, thee, water en wifi.
Wat moet ik zelf nog doen tijdens mijn verblijf?

Nou met stip op 1. WERKEN;)

Lunch en diner verzorg je zelf; de keuken staat tot je beschikking, en je kookt alleen of samen - maar net hoe het uitkomt en waar je zin in hebt. Natuurlijk kun je ook lekker uit eten gaan ergens in de buurt!

Verder laat ik met deze prijs natuurlijk wel doorschemeren dat ik stiekem verwacht dat je zuinig bent op 't erf en 't kalfje en je spullen achter je opruimt, in de vaatwasser zet of afwast. Ook je afval op een centrale plek verzamelen zodat ik niet écht campingbaasje hoef te spelen;-) DANK!

Is 't Kalfje dag- en nacht open?

Ja! Hier kun je altijd naar binnen en gebruik maken van de 2 toiletten, de keuken en natuurlijk de werkruimte. Wel zo lekker om met regen lekker droog binnen te kunnen zitten.