AmindaFotografie-Alies_0275bw

Ik blaas leven in de nette mensen wereld.

Als motivator en inspirator zet ik groepen áán. Je vraagt mij als de boel is ingedut. Als er een frisse wind mag waaien. Als de koers wijzigt en alle neuzen moeten.. ja precies naar elkáár wijzen!

Om je een idee te geven van wat ik zoal gedaan heb; branding sessies, teambuildingsdagen, zakelijke stembevrijding, creatieve denksessies. Maar ook pitchsessies en presentatietrainingen. Als ervaren sprekerscoach en TEDx speaker coach ben je mij op je plek voor een training waarin jouw mensen ècht gezien worden voor wie ze zijn.

Renske Snaar van de KNGU zegt dit over mij:

"Vanwege een belangrijke 'Brandsessie' met een zeer diverse groep binnen de KNGU waren we op zoek naar een externe sessiebegeleider. Al snel werd de naam van Alies Dorgelo genoemd. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Alies topwerk heeft geleverd! Een erg prettig persoon, veel mensenkennis, weet snel te schakelen en weet iedereen te enthousiasmeren. We hebben mede dankzij Alies ons doel binnen 2.5 uur bereikt."

Ok, let's talk business.

Fijn om met je te spreken over het VUUR dat binnen jouw bedrijf of organisatie aangewakkerd mag worden. Ik ben bloedeerlijk of een project bij me past of niet. En die keuze.. die maak ik puur op gevoel. Net als jij intuïtief (of via-via) mij benaderd. Ik train op  externe locaties maar wil jullie met alle liefde ook uitnodigen op mijn Buitenlocatie 't Kalfje in het groen. Een unieke plek waar volop ruimte is voor die frisse wind!

Alies Dorgelo

Emiel Kwakkel

Rabobank

Alice Groen

VGZ

Meerdere ondernemers

Ondernemershuis Deventer

Alies is echt een topper! Erbij houden, zoveel kennis, ervaring en vriendelijkheid.

Heel erg leerzaam.

Fantastisch, zinvol, concreet.

Echt heel goed, duidelijke tips en fijne sfeer.

Top!