Header2_Alies_juisteuitsnede

HOI IK BEN ALIES

En dit is wie ik ben

Een creatieveling, een maffe, een moeder, een voeler, een wandelaar, een doener, een vrijheidsdier, een rustzoeker, een eigenzinnige, een firestarter, een spreker, een onbevangene en enthousiaste. Maar bovenal: een brok energie met hart voor échtheid!

Al bijna 10 jaar ondernemer en sindsdien niet stil gestaan. Dat past sowieso niet zo bij me, het liefst ben ik in beweging, of dat nou is tijdens een dansje -met zang;), een wandeling - ik ben een buitenmens! - óf in mijn werk. Ik heb ruim 7 jaar trainerservaring en ben nu 4 jaar met groot plezier TEDx Speaker Coach. Ik ben geschoold als presentatiecoach, creatief en innovatief trainer én improvisatietrainer. Maar hé who cares about die papiertjes? Wie ben ik nou écht en waar sta ik voor?

Ik geloof in een
bullshit-vrije wereld

Een wereld zonder maskers, zonder gedoe, zonder verstoppertje. Waar jij kunt kiezen voor jezelf, altijd én overal. Omdat dat gewoon het allerlekkerste is. Iedereen zijn eigen ruimte om te spelen, te werken, te genieten, te verdienen, te leven. Zonder vergelijking. Zonder twijfel. Zonder haast. Zonder schaamte.

Schrijf je eigen verhaal. Begin vandaag.

Als ondernemer kan het knap lastig zijn om voor je business een zichtbare vorm te vinden die jou 100% past. We leven in een bizarre tijd waarin je je gepusht kan voelen om met de meute mee te rennen. Zichtbaar-zichtbaar-zichtbaar-zijn, daar lijkt het allemaal om te gaan. Maar hey.. stop eens met rennen. 

En begin bij waar je zou moeten beginnen. Het verhaal. Jóuw verhaal.

Wat is jouw unieke boodschap?
Welke woorden vertellen dit verhaal?
Welkt stem laat dit verhaal klinken?

Het is stoer om dit te onderzoeken. Want verder kijken dan alleen het 'mooie plaatje' is niet altijd makkelijk. Soms lijkt het gelikte Instagram account makkelijker. En de mooie beloftes op je website genoeg. Toch is het leeg als het niet geladen wordt door jouw verhaal.

Heb de ballen om op te staan en The Real Deal te laten zien. Dat is wat klanten voelen, dat is wat klanten kópen. Doe ik loze beloftes? Nee nooit. Ik beloof je dat we de kern van jouw verhaal ontdekken. Dat het weten én kennen van die kern je laat groeien als ondernemer. Dat die groei je het vertrouwen geeft om écht te gaan staan voor je bedrijf. En dat is wat je gaat doen: OPSTAAN OM NOOIT MEER TE GAAN ZITTEN!

Step up your game.
Er is niks te beleven in de middenmoot.
Alies Dorgelo presentatie en TEDx coach

Dit ben ik. Kláár met alle labels die we onszelf opplakken.

En dat is wat ik jou ook gun én leer tijdens mijn dynamische sprekerstrainingen. De juiste mindset is essentieel voor jou als ondernemer om het beste van jezelf te kunnen laten zien. Horen daar labels bij? Nope. Daar hoort MOED bij. En DAADKRACHT. En de ZIN om het vanaf nu op jóuw manier te gaan doen.

Ik help je met de beste kant van jezelf naar boven brengen. Op het podium, in een pitch, een video, een vlog, salesgesprek of gewoon langs de lijn op het voetbalveld. Dat wat jij ten diepste gelooft over jezelf wordt door anderen klakkeloos als de waarheid aangenomen.

Ben jij klaar om jouw waarheid te gaan spreken? Ik daag je uit om hier alvast mijn gratis PITCH CHALLENGE aan te gaan!

"Om dit mooie werk te kunnen doen, schrijf ik al bijna 40 jaar iedere dag mijn eígen verhaal. Krassen, highlighten, vallen en weer opstaan, steeds dichterbij de Kern. Zou het tof vinden als jij óók in mijn boek verschijnt!"

Held!

Jij verdient post van mij.

Ontvang Heldenpost!

Something went wrong. Please check your entries and try again.