Hey ik ben alies

Laten we beginnen met een rijtje. Heb je meteen een beetje beeld. Voeler. Creator. Doordouwer. Motivator. Moeder. Einzelgänger. Mafkees. Snelle. Schrijver. Aanklooier. Nuchtere spiri. Manifestor (human design). Realist. Fikstoker.  Vrijheidsbeest. Emotioneel wonder;)

Ik leer in dit mooie leven door te ervaren en te doen. Ik ben geen studiebol, theoriekauwer en methodebeest. Als ik bij heel slimme mensen in de buurt ben, voelt dat soms wat wankel. Toch weet ik inmiddels dondersgoed dat 'intuïtief werken' mijn grootste kracht is. Zijn én gaan met wat er is. Het is een groot goed en vraagt om creativiteit en flink wat lef. Check. Beide in huis.

Mijn ondernemersreis begon in 2010 en heeft zo ongeveer alle vormen gehad die je maar kunt bedenken. Nu vallen alle stukjes op hun plek. Het vrije, het intuïtieve, het onbevangene, het échte; het heeft allemaal een plek in mijn coaching en CAMP&WORK's. Met mij neem je een deep dive in jouw kern; zonder gedoe en gezweef, mét plezier en resultaat.

Hard voelen en hard werken is bij mij 't credo. Dat betekent naar binnen om te ontdekken wat daar leeft, stroomt en bevrijdt wil worden. En hard werken om dat vervolgens overtuigend naar buiten te brengen in het echte leven. Of in je business. Erover denken en lullen kan eindeloos. Bij mij ligt de nadruk op DOEN. Anders kom je nog nergens.

Met toffe mensen! Ik doe niet aan doelgroep. Wel aan een stevige typering. Jij staat no-nonsence in het leven en hebt een bak gevoel in je donder waar je niet altijd zin in hebt (of weet wat je ermee moet). Daarom vertoef jij best veel in je kop en dat is niet heel fijn. Je bent een slimme en snelle denker die gewend is om hard te werken en keihard je best te doen. Je bent er wel klaar mee en wilt dat de dingen moeitelozer én leuker gaan. In je leven en/of in je bedrijf als je die hebt. Alle maskers kunnen af want jij gaat 100% voor écht. 

alies dorgelo

Jarenlang heb ik geprobeerd me in een 'business-frame' te proppen van '1 doelgroep/1 dienst'. Wat een ellende. Dankzij mijn Human Design profiel weet ik nu (een bevestiging van wat ik innerlijk dus al wist) dat dat niet voor mij werkt. Dus leef ik nu mijn eigen flow en ontwikkel ik in mijn bedrijf het aanbod waar ik zelf van in de fik ga. Dan vlam jij vanzelf met me mee;) En hoe divers het misschien ook lijkt: alles komt neer op dezelfde basis die ik lééf.

DAMN. BE YOU.

In je leven. In je bedrijf. Dat betekent dat ik werk met ondernemers die vanuit hun ziel hun zaak leiden. Ik geloof dat er voor iedereen een unieke plek is in dit leven. Misschien voel je die niet altijd, of ben je gaan denken dat 'mainstream' de weg is voor jou. Doe je dingen waarvan je voelt dat het niet klopt, maar ook lastig zijn om mee te stoppen. Want hoe dan anders? Nou bij mij krijg je anders. Want jij bent anders.

Ik begeleid je met liefde op dit pad naar authentiek en vrij jezelf leven en uiten. Ik motiveer je om verantwoordelijkheid te nemen voor het delen van jouw waarde. Op creatieve wijze en belangrijk: met onwijs veel plezier! Zodat binnen klopt met buiten. Wel zo lekker.

Renske Snaar

Vanwege een belangrijke Positioneringssessie met een zeer diverse groep binnen de KNGU waren we op zoek naar een externe sessiebegeleider. Al snel werd de naam van Alies Dorgelo genoemd. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Alies topwerk heeft geleverd! Een erg prettig persoon, veel mensenkennis, weet snel te schakelen en weet iedereen te enthousiasmeren. We hebben mede dankzij Alies ons doel binnen 2.5 uur bereikt.

Renske Snaar
San Nijensteen

"Alies pakte meteen de essentie van mijn verhaal en vertaalde dat naar een spot-on boodschap! Dat voelde als ‘thuiskomen in mijn eigen verhaal’. Een bizarre ervaring om zo geraakt te worden door iets wat eigenlijk zo eigen is en de essentie van wat ik wil delen met de wereld. Alies staat in verbinding en heeft mijn verhaal haarfijn opgepikt. Dank. Dank!"

San Nijensteen
Aldo van Duivenboden

Alies heeft voor Saxion International Business School een internationale groep Honours studenten een pitching workshop gegeven. De studenten waren enorm enthousiast. Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen. De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun.

Aldo van Duivenboden