alies

HOI IK BEN ALIES

Leuk als je leest wie ik ben!

Een hartmens, creatieveling, een maffe, een moeder, een zanger, een voeler, een wandelaar, een doener, een vrijheidsdier, een rustzoeker, een eigenzinnige, een spreker, een onbevangene en enthousiaste. Maar bovenal: een brok energie met hart voor échtheid!

Al bijna 10 jaar ondernemer en sindsdien niet stil gestaan. Dat past sowieso niet zo bij me, het liefst ben ik in beweging, of dat nou is tijdens een dansje -met zang;), een wandeling - ik ben een buitenmens! - óf in mijn werk. Ik heb ruim 7 jaar trainerservaring en ben nu 4 jaar met groot plezier TEDx Speaker Coach. Ik ben geschoold als presentatiecoach, creatief en innovatief trainer én improvisatietrainer. Maar hé who cares about die papiertjes? Wie ben ik nou écht en waar sta ik voor? De volgende quote zegt in principe al genoeg;) maar voel je vrij om verder te lezen..

F*ck The Fake

Een wereld zonder maskers, zonder gedoe, zonder verstoppertje. Waar jij kunt kiezen voor jezelf, altijd én overal. Omdat dat gewoon het allerlekkerste is. Iedereen zijn eigen ruimte om te spelen, te werken, te genieten, te verdienen, te leven. Zonder vergelijking. Zonder twijfel. Zonder haast. Zonder schaamte.

Schrijf je eigen verhaal. Begin vandaag.

Jij wilt van betekenis zijn in je werk, in je leven. Maar hoe geef je vorm aan je verhaal ? En dan.. hoe breng je dit verhaal authentiek en krachtig de wereld in? We leven in een bizarre tijd waarin je je gepusht kan voelen om met de meute mee te rennen. Zichtbaar-zichtbaar-zichtbaar-zijn, daar lijkt het allemaal om te gaan. Maar hey.. stop eens met rennen. 

En begin bij waar je zou moeten beginnen. Het verhaal. Jóuw verhaal.

Wat is jouw unieke boodschap?
Welke woorden vertellen dit verhaal?
Welke stem laat dit verhaal klinken?

Het vraagt moed om dit te onderzoeken. Want verder kijken dan alleen het oppervlakte-verhaal is niet altijd makkelijk. Ik weet er alles van. Mijn oppervlakte-verhaal gaat over de sterke en stoere Alies. De Alies die haar eigen shit regelt en haar eigen weg bepaalt. Wat ik zeg; het is het topje van de ijsberg. Ja onafhankelijk, en sterk en stoer ben ik ook. Maar de diepte van mijn waarde zit 'm juist onder water. Aanvoelen en voelen. Durven vertrouwen op mijn intuïtie en het lef hebben om deze altijd in te zetten.

Zo'n schat van waarde zit ook in jou. Precies dat mag doorklinken in jouw stem en in jouw verhaal. Klinkt wazig, is het niet: gewoon je waarheid spreken. Daar help ik je mee. Met liefde, 2 poten in de klei en een flinke dosis energie en fun. Klaar om te gaan?

TEDx Speaker Coach

Bij TEDxApeldoorn zetten we nu al bijna 5 jaar echte belevingsevents neer. Als mede-organisator én speaker coach ben ik intensief betrokken bij de selectie en begeleiding van sprekers. Wij gaan voor originaliteit, eigenheid én kracht. Heb jij deze 3 factoren in je en is het jouw droom om op dat podium te staan met jouw verhaal? Neem dan zeker even contact met me op.

Is dat nog een stap te vroeg maar wil je wel werken aan jouw eigen echte verhaal? Dat is wat ik doe in 1-op-1 coaching. Iedereen zou een eigen TED-talk moeten hebben. Ga jij het avontuur met mij aan?

"If you are not scared, you are not taking a chance. If you are not taking a chance, then what the hell are you doing?"
TEDx Speaker Coach Alies Dorgelo
Step up your game.
Er is niks te beleven in de middenmoot.
Feel the cold

Feel the cold and do it anyway!

Hier links zie je een kern van mij die precies laat zien waar ik in geloof: feel the fear and do it anyway. Als je om je spanning, twijfels, angsten heen blijft lopen kom je nooit op dat podium terecht. Of je staat er wel maar met een levensgroot masker op, zodat nog steeds niemand jou écht kan zien.

Samen bouwen we jouw presentatie, lezing, video, pitch of keynote en halen jouw unieke spreekkracht naar boven. Dat is altijd een combinatie van wie jij ten diepste bent + vaardigheden die ik je leer. Spelen met je intonatie, contact maken met je publiek, aantrekkelijk openen, rust inbouwen in je performance, heldere taal spreken, vrij bewegen op het podium en meer. Zin om samen aan de slag te gaan? Waar wacht je op.. ik ben hier gewoon. 

"Om dit mooie werk te kunnen doen, schrijf ik al 40 jaar iedere dag mijn eígen verhaal. Krassen, highlighten, vallen en weer opstaan, steeds dichterbij de kern. Zou het tof vinden als jij óók in mijn boek verschijnt!"

Held!

Jij verdient post van mij.

Ontvang Heldenpost!

Something went wrong. Please check your entries and try again.