Hey ik ben alies

Laten we gewoon beginnen met een rijtje. Heb je meteen een beetje beeld. Buitenmens. Voeler. Doordouwer. Moeder. Einzelgänger. Mafkees. Snelle. Aanklooier. Nuchter spiri. Harde werker. Slaper. Manifestor (human design). Aardewroeter.

Ik leer in dit mooie leven door te ervaren en te doen. Ik ben geen studiebol, theoriekauwer en methodebeest. Als ik bij heel slimme mensen in de buurt bent, voelt dat soms wat wankel. Toch weet ik inmiddels dondersgoed dat 'op gevoel en in het moment werken' mijn grootste kracht is. Zijn én gaan met wat er is. Het is een groot goed en vraagt om creativiteit en flink wat lef. Check. Beide in huis.

Als kind zong ik eerder dan dat ik praatte. Het was denk ik mijn manier om de wereld veilig te houden. Dat zingen heb ik heel lang geparkeerd – ik had immers een serieuze carrière te maken;)- maar nu weer opgepakt in de vorm van stembevrijding. Ook sta ik al een levenlang graag op het podium, en begeleid ik nu anderen om op die plek met plezier en vertrouwen stevig te staan. Als je klanten vraagt waarom ze bij mij zijn krijg ik steevast iets in de trant van; jij voelt me zo goed aan maar geeft me ook een schop onder m'n hol. Goed mensen. Dat dus. Voel je welkom als je dit ook nodig hebt.

Mijn ondernemersreis begon in 2010 en heeft zo ongeveer alle vormen gehad die je maar kunt bedenken. Nu vallen alle stukjes op hun plek. Het vrije, het intuïtieve, het onbevangene, het échte; het heeft allemaal een plek binnen de expedities die ik aanbied. En wat zo leuk is: mijn niet-lullen-maar-poetsen en hou-het-vooral-simpel mentaliteit krijgen ook alle ruimte. Samen met jou neem ik een deep dive naar de kern, zonder gedoe en gezweef, mét plezier en resultaat. Want dat is waar ik het uiteindelijk voor doe: dat jij gewoon lekker he-le-maal jezelf kan zijn en je waarheid gaat spreken én leven.

[Definitie Innervoice: de stem van binnen, je weet wel, die je soms wel hoort maar negeert. Soms wel voelt maar lastig te verstaan is. De stem van jouw waarheid, jouw vrijheid, jouw echtheid. Ja precies, dat is ‘m.]

Met toffe mensen! Ik doe niet aan een doelgroep. Wel aan een stevige typering. Jij staat no-nonsence in het leven en hebt een bak gevoel in je donder waarvan je soms niet weet wat je ermee aan moet. Daarom vertoef jij best veel in je kop en dat is niet altijd fijn.  Je bent een slimme en snelle denker die gewend is om hard te werken en goed goed goed je best te doen. Ja dat kun jij wel, je best doen.. je doet het al jaren met verve. Diep van binnen, of misschien niet zo diep, ga jij 100% voor écht. Je wilt alle maskers die je nog hebt afzetten en je volledig laten zien aan de wereld. En ja dat is spannend, maar jij bent geen mietje en gaat het volle bak aan!

alies dorgelo conatct

Je weet van die stem, die Innervoice, maar bent -onbewust vast en zeker- geprogrammeerd om er niet naar te luisteren. Je houdt jezelf veilig en weg bij het grote gevaar van het spreken van jouw waarheid. Nou my man or lady, tadaaaa hier ben ik om jou dwars door de bullshit naar die Innervoice te guiden. Die stem gaat jou helpen om stevig te staan voor je verhaal. Krachtig te spreken vanuit jouw kern zonder de boel mooier te maken die ie is. Je gaat een dieper gevoel van voldoening ervaren doordat alle onzin-lagen van je af vallen. Laten we samen op verkenning gaan. Ik 'leid' je, I've got your back. En dat is best fijn als je gewend bent het vaak alleen te doen.

Plan nu een call met mij en ontdek welke expeditie het beste bij jou past (en of we klikken natuurlijk, niet geheel onbelangrijk;)

Renske Snaar

Vanwege een belangrijke Positioneringssessie met een zeer diverse groep binnen de KNGU waren we op zoek naar een externe sessiebegeleider. Al snel werd de naam van Alies Dorgelo genoemd. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Alies topwerk heeft geleverd! Een erg prettig persoon, veel mensenkennis, weet snel te schakelen en weet iedereen te enthousiasmeren. We hebben mede dankzij Alies ons doel binnen 2.5 uur bereikt.

Renske Snaar
San Nijensteen

"Alies pakte meteen de essentie van mijn verhaal en vertaalde dat naar een spot-on boodschap! Dat voelde als ‘thuiskomen in mijn eigen verhaal’. Een bizarre ervaring om zo geraakt te worden door iets wat eigenlijk zo eigen is en de essentie van wat ik wil delen met de wereld. Alies staat in verbinding en heeft mijn verhaal haarfijn opgepikt. Dank. Dank!"

San Nijensteen
Aldo van Duivenboden

Alies heeft voor Saxion International Business School een internationale groep Honours studenten een pitching workshop gegeven. De studenten waren enorm enthousiast. Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen. De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun.

Aldo van Duivenboden

Ontvang mail van mij!

Something went wrong. Please check your entries and try again.