Hey ik ben alies

Leuk om hier over mezelf te vertellen. Kan me voorstellen dat je benieuwd naar me bent. Dat je misschien die Innervoice van jou best wilt ontdekken maar wel ff zeker wilt weten of ík dat met je ga doen. Tja... dat weet ja natuurlijk nog steeds niet na het lezen over mij maar ik kan je wel vertellen hoe ik gewired ben. Waar ik blij van word, waar totaal niet van. En wie weet denk je dan toch 'ja da's wel een leuk wijf.'

Wie ik ben? Poeh ik pak even de meest in 't oog springende;) Een gevoelsmens, een enorme doordouwer,  een einzelgänger, een sociaal dier ook, een tikkie maf, een harde werker, een nuchtere spiri, een aanklooier, een leukerd - ja ben best een hele leukerd al zeg ik het zelf.

Als kind zong ik eerder dan dat ik praatte. Het was mijn manier om de wereld veilig en fijn te houden. Dat zingen heb ik heel lang geparkeerd – ik had immers een carrière te maken jaja heus waar- maar nu weer opgepakt in de vorm van stembevrijding. Wat eigenlijk geen zingen is maar letterlijk het vrij maken van jouw unieke geluid. En dat is lekker joh! Als meisje droeg ik de mooiste jurken en klom daarmee in de hoogste bomen. Het is mijn vrouwelijkheid in combinatie met mijn no-nonsence spirit die in het diepe raakt en in het aardse knalt. Jezelf brengen: onbevangen en zonder consessies. Het is My Way en wil je daar dolgraag mee inspireren.

F*ck The Fake. Dus dat.

Mijn ondernemersreis begon in 2010 en heeft zo ongeveer alle vormen gehad die je maar kunt bedenken. Nu vallen alle stukjes op hun plek. Het vrije, het intuïtieve, het onbevangene, het échte; het heeft allemaal een plek binnen mijn bedrijf. En wat zo leuk is: mijn niet-lullen-maar-poetsen en hou-het-vooral-simpel mentaliteit krijgen ook alle ruimte. Samen met jou neem ik een deep dive naar de kern, zonder gedoe en gezweef, mét plezier en resultaat. Want dat is waar ik het uiteindelijk voor doe: dat jij gewoon lekker he-le-maal jezelf kan en mag laten horen en zien!

[Definitie Innervoice: de stem van binnen, je weet wel, die je soms wel hoort maar negeert. Soms wel voelt maar lastig te verstaan is. De stem van jouw waarheid, jouw vrijheid, jouw echtheid. Ja precies, dat is ‘m.]

Tadaaaa, met MENSEN! Ik doe niet aan doelgroepen wel aan een stevige typering. Jij bent een man of vrouw die no-nonsence in het leven staat en óók een bak gevoel in z'n donder heeft waarvan je soms niet weet wat je ermee aan moet en dus vertoef je vaak veilig in je hoofd. Je bent een slimme en snelle denker die gewend is om hard te werken en goed goed goed je best te doen. Ja dat kun jij wel, je best doen.. je doet het al jaren met verve. Dat je-best-doen breekt je op als jij naar buiten treedt. In een (boek)presentatie, lanceringscampagne of videoserie. Maakt even niet uit welke vorm maar precies dáár voel je dat het schuurt. Dat je blijft hangen in je hoofd. Dat je de weg naar je gevoel niet meer kunt vinden. Je praat wel maar weet niet wat je zegt. Je staat er wel maar je lijf is maar lastig voelbaar. Je kunt de juiste woorden niet vinden en vraagt je af: waarom in de wereld wil ik dit??

Dat zal ik jou eens even vertellen leuk mens!

alies dorgelo conatct

Jij wéét en voelt deep down dat het er wel in zit maar niet uit komt. Je weet van die stem, die Innervoice, maar bent -onbewust hoor- geprogrammeerd om er niet naar te luisteren. Je houdt jezelf veilig en weg bij het grote gevaar van het spreken van jouw waarheid. Nou my man or lady, tadaaaa hier ben ik om jou dwars door de bullshit naar die Innervoice te guiden. Dat gaat soms gepaard met bagger en stront maar zie dat dan als vruchtbare grond om op te groeien. En het fijne is.. je hoeft niet alleen. I’ve got your back.

Plan nu een call met mij en ontdek de eerste klanken van jouw True Innervoice.

Renske Snaar

Vanwege een belangrijke Positioneringssessie met een zeer diverse groep binnen de KNGU waren we op zoek naar een externe sessiebegeleider. Al snel werd de naam van Alies Dorgelo genoemd. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Alies topwerk heeft geleverd! Een erg prettig persoon, veel mensenkennis, weet snel te schakelen en weet iedereen te enthousiasmeren. We hebben mede dankzij Alies ons doel binnen 2.5 uur bereikt.

Renske Snaar
San Nijensteen

"Alies pakte meteen de essentie van mijn verhaal en vertaalde dat naar een spot-on boodschap! Dat voelde als ‘thuiskomen in mijn eigen verhaal’. Een bizarre ervaring om zo geraakt te worden door iets wat eigenlijk zo eigen is en de essentie van wat ik wil delen met de wereld. Alies staat in verbinding en heeft mijn verhaal haarfijn opgepikt. Dank. Dank!"

San Nijensteen
Aldo van Duivenboden

Alies heeft voor Saxion International Business School een internationale groep Honours studenten een pitching workshop gegeven. De studenten waren enorm enthousiast. Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen. De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun.

Aldo van Duivenboden

Ontvang mail van mij!

Something went wrong. Please check your entries and try again.