Header2_Alies_juisteuitsnede

HEY IK BEN ALIES

Dit is mijn verhaal

Een doener, een maffe, een moeder, een voeler, een creatieveling, een vrijheidsdier, een rustzoeker, een eigenzinnige, een firestarter, een spreker, een wandelaar, een enthousiaste. Maar bovenal: een heldenvrouw met passie in haar donder bij alles wat ze doet!

Al bijna 10 jaar ondernemer en sindsdien niet stil gestaan. Dat past sowieso niet zo bij me, het liefst ben ik in beweging, of dat nou is tijdens een dansje -met zang;), een wandeling - ik ben een buitenmens! - óf in mijn werk. Ik heb ruim 7 jaar trainerservaring en ben nu 4 jaar met groot plezier TEDx Speaker Coach. Ik ben geschoold als presentatiecoach, creatief en innovatief trainer én improvisatietrainer. Maar hé who cares about die papiertjes? Wie ben ik nou écht en waar sta ik voor?

Ik geloof in een
bullshit-vrije wereld

Een wereld zonder maskers, zonder gedraai en gedoe. Daar waar je kunt kiezen voor jezelf, altijd én overal. Omdat dat gewoon het allerlekkerste is. Iedereen zijn eigen ruimte om te spelen, te werken, te genieten, te verdienen, te leven. Zonder vergelijking. Zonder twijfel. Zonder haast. Zonder schaamte.

Start writing your own story. Today.

Jij bent aan zet. Je hebt alle vrijheid om je verhaal te vertellen op een manier die bij jóu past. Dat kan best lastig zijn in deze bizarre tijd waarin je bijna gedwongen wordt om mee te rennen met de meute. Zichtbaar-zichtbaar-zichtbaar-zijn, daar lijkt het alleen maar om te gaan. Maar hey.. stop eens met rennen. 

Hier en nu.
En stel jezelf de vraag:
Hoe wil ík het nu eigenlijk?

Als je vraagt: "Alies, hoe zie jij dat hele zichtbaar zijn dan?" Dan vertel ik je dat ik geloof, ten diepste geloof, dat iedere ondernemer een eigen geluid heeft. Een uniek geluid dat precies past in de ruimte waarvoor het bedoeld is. Die ruimte creëer je zelf. Door jezelf totally te omarmen in wie je bent en waarom jij doet wat je doet. Have the balls to stand up. Het is makkelijker dan je denkt...

Step up your game.
Er is niks te beleven in de middenmoot.
Alies Dorgelo presentatie en TEDx coach

Dit ben ik. Kláár met alle labels die we onszelf opplakken.

En dat is wat ik jou ook gun én leer tijdens mijn dynamische sprekerstrainingen. De juiste mindset is essentieel voor jou als ondernemer om het beste van jezelf te kunnen laten zien. Horen daar labels bij? Nope. Daar hoort MOED bij. En DAADKRACHT. En de ZIN om het vanaf nu op jóuw manier te gaan doen.

Ik help je met de beste kant van jezelf naar boven brengen. Op het podium, in een pitch, een video, een vlog, salesgesprek of gewoon langs de lijn op het voetbalveld. Dat wat jij ten diepste gelooft over jezelf wordt door anderen klakkeloos als de waarheid aangenomen.

Ben jij klaar om jouw waarheid te gaan spreken? Ik daag je uit om hier alvast mijn gratis PITCH CHALLENGE aan te gaan!

"Om dit mooie werk te kunnen doen, schrijf ik al bijna 40 jaar iedere dag mijn eígen verhaal. Krassen, highlighten, vallen en weer opstaan, steeds dichterbij de Kern. Zou het tof vinden als jij óók in mijn boek verschijnt!"

Held!

Jij verdient post van mij.

Ontvang Heldenpost!

Something went wrong. Please check your entries and try again.