ACTIVATE

ACTIVATE is er voor ONDERNEMERS die het gezicht zijn van hun bedrijf. Zonder gedoe en mèt resultaat willen zij hun wáárste binnen naar buiten brengen.

# Verstevig en verdiep je (zelf) presentatie.
# Maak je story's & posts creatiever en aantrekkelijker.
# Vind je unieke stemgeluid & messaging online.
# Verkoop op jouw eigen unieke wijze.
# Word moeiteloos en met plezier zichtbaar!

Wat ga jij áán zetten?

Alies Dorgelo
Alies Dorgelo

Kijk. Je bent een bewuste ondernemer dus weet heus wel hoe het werkt. Jij laat jezelf én je bedrijf zien op een manier die bij jou past. Geen geduw en getrek daar, jij werkt het liefste in flow. Zichtbaar ben je niet omdat 'het moet' maar omdat jij dit wilt. Op momenten en de wijze die jíj kiest.

En toch. Toch lukt het niet altijd lekker in je up. Mis je een klankbord. Iemand die je de waarheid zegt. Anders naar jou kijkt. Dit zijn struggles die jij maar zo kan kennen:

  • Je leeft je kracht niet ècht en laat deze ook niet zien (want hóe dan?!)
  • Je raakt soms verstrikt in wat je allemaal wilt delen.
  • Twijfelt over jouw boodschap (is ie wel zo uniek?)
  • Vindt het ook lastig om deze pakkend te verwoorden.
  • Wat zeg je in die ene story, video, podcast of post?
  • Je wilt méér JIJ laten zien, maar waar begin je?

Voel je 'm? Zo binnen is zo buiten niet. En dat wil je wél.

ACTIVATE brengt je in beweging. Altijd vanuit het NU. Altijd vanuit wie JIJ ècht bent. Geen maskers, poespas en gedoe. Daar heb je mij voor om doorheen te prikken. Op jouw tempo (met af en toe een liefdevolle schop) halen we jouw wáárste binnen naar buiten.

Ok wat gaan we doen?

ZOOM CALLS

Iedere maand een call. Jij bent er. No matter what. We blikken terug op wat werkte en wat niet. Kijken vooral vooruit naar de komende maand: wat ga je delen? Hoe ga je dat doen? We werken verhalen uit, creëren posts & story's, filteren de waarde uit je werk en maken hier waardevolle content van. Niets volgens stappenplannen en vaste planningen. Alles in flow en áltijd in verbinding met wie jij bent!

ONLINE SUPPORT

Dit is cruciaal en ga ik ècht op hameren. Zolang je met me werkt contact je me tussendoor als je vastloopt. Met content waar je feedback op wilt. Met video's waar je over twijfelt. Maar ook gedachten als: 'dit is vast heel raar om te delen..' drop je bij me. Hulp vragen zijn we niet gewend maar om ècht meters te maken doe je er slim aan om mij wèl te 'gebruiken'. Bovendien klop ik ook ongevraagd bij je aan dus dan weet je dat;-)

Wat krijg je óók in dit programma?

>> Kennis van jouw unieke Human Design body graph. Dit systeem gaat je helpen om moeitelozer en met meer fun te ondernemen. In onze eerste sessie vertel ik je hier meer over.

>> 4 of 8 maanden een BIG BROTHER (of eigenlijk mother;) in je kielzog. Je zit in mijn 'koker' en dus zal ik je online in de gaten houden en af en toe benaderen met (ongevraagde) feedback. Be prepared!

>> Een flinke dosis FUN! Coaching is vaak zo serieus. Ik ben dat per definitie niet, wat een uitnodiging aan jou is om ook vaker met een knipoog naar jezelf te kijken.

>> Mijn ass-kicks! Met liefde en oog voor wie én waar je op dit moment bent. Altijd eerlijk, dat staat voorop.

 

activate coaching
maaike van kempen
aldo van duivenboden
mieke voshol
Alies Dorgelo

Ik ga je geen beloftes doen. Dus niet al dat gel•l van meer omzet, perfecte klanten en 1000+ volgers. Ik beloof je ook niet dat alles voorgoed zal veranderen. Je geen twijfels meer kent als je je kwetsbaar toont -in real life of online. Of nooit meer de plank misslaat in de content die je deelt of als je spreekt op video of in een podcast. Dat kan ik niet want ik geloof dat niet.

Waar ik wél in geloof en jou beloof is dat ik  JOU zie voor wie je bent. Ik zal je uitdagen omdat ik je licht allang gezien heb. Ik zal je bevragen als ik voel dat je de deur dichtdoet. Ik zal je confronteren als ik zie dat je wegduikt. Ik zal je toejuichen als je over een drempel gaat die zo f•cking moeilijk was om over te gaan. Ik zal je inspireren om less serious naar het leven en jezelf te kijken. Ik zal je motiveren om te zijn wie jij werkelijk bent en hier committed naar te handelen. Ik loop met liefde en passie in m'n donder een tijd naast je.

Ik zie je.

ACTIVEER

Free

Alies A.K.A. de Ontmaskeraar

2021. Ik besluit om committed as hell te varen op mijn uniekheid en me te laten leiden door mijn creatieve geest, gevoelige zijn en onbevangen zelf. The best choice ever. Al was het niet eens een keuze. Met de wereld in de fik werd ik keihard op mezelf teruggeworpen. Wie wil ík zijn hier? Wat wil ík betekenen voor de ander? Ik heb het altijd al geweten, maar nooit gedurfd. Hardop zeggen dat ik de stem ben voor onbevangen creativiteit en innerlijke vrijheid. Je waarste binnen naar buiten brengen op een manier die krachtig en kwetsbaar is. Doodeng en bevrijdend tegelijk.

Als je iemand zoekt met 'precies de juiste papiertjes' moet je niet bij mij zijn. Geen plakkaten aan mijn voordeur. Als je een eerlijke, sensitieve, bij vlagen 'gas erop', maar bovenal EASY motivator zoekt wèl. In mijn rugzak zit kennis en ervaring in presentatiecoaching, stembevrijding, creatief denken, improvisatie op de werkvloer, TEDx sprekerscoaching, systemisch werken, Human Design en een flinke snuif LEVEN.

Misschien zie je mijn foto's en denk je 'die gek rent in kleren door de sloot?' Jep, dat ben ik ook. Wars van hoe het hoort, hoe het moet en ik geloof heilig dat jij zelf het beste weet hoe jij het wilt. Dáár komen, dát samen doen. Poten in de modder en hart open. LET'S GO!

Of ACTIVATE voor jou is.

>> Je bent (online) al zichtbaar, geen grote issues daar. Schrijft posts, maakt stories, video's. Toch kunnen ze beter, creatiever, pakkender, authentieker.

>> Je bent niet het type hou-mn-handje-vast. Je zoekt de dingen graag zelf uit, denkt snel, handelt ernaar. Zo'n coach zoek je ook; praktisch en no-nonsense.

>> Je hebt je shit op orde. Gaat gewoon best lekker, hebt geen diepe thema's om aan te kijken. Die ene drempel naar méér eigenheid, méér JIJ, daar sta je nu voor.

>> Je kent jezelf en moet af en toe even flink bij de les getrokken worden. Ik houd je scherp, zet je (weer) áán en prik door de onzin heen.

>> Je bent niet op zoek naar kant-en-klare strategieën en 3-staps plannen. Al had ik ze, ik zou ze niet geven. Jij. bent. geen. freaking. stappenplan.

>> Je bent zó ongelofelijk klaar met playing small. Je voelt je committed om jezelf te ACTIVEREN en wilt hier ook (dagelijks) het werk voor doen. 

Alies Dorgelo coaching
malou van de bunte
dorris vlas
audrea van poppelen