Coaching

Er zit een belangrijke presentatie, lezing of pitch aan te komen. Laten we bellen en verkennen of wij hier samen aan kunnen bouwen!

MariekevanDam

"Ik werd gevraagd voor een TED-talk maar twijfelde. Vanaf het moment dat ik Alies sprak, sloeg mijn twijfel over naar plezier. Ze gaf me het gevoel dat het leuk zou worden en dat zij me daarbij ging helpen. En dat deed ze. Op alle fronten!

Alies gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om te doen wat ik zo ontzettend eng vond. En ze wist zelfs meer uit me te krijgen dan dat ik wist dat ik in me had. Ik vond het een kado om zo goed begeleid te worden!"

Marieke van Dam
San Nijensteen

“Alies pakte meteen de essentie van mijn verhaal en vertaalde dat naar een spot-on boodschap! Dat voelde als ‘thuiskomen in mijn eigen verhaal’.

Een bizarre ervaring om zo geraakt te worden door iets wat eigenlijk zo eigen is en de essentie van wat ik wil delen met de wereld. Alies staat in verbinding en heeft mijn verhaal haarfijn opgepikt. Dank. Dank!"

San Nijensteen
Aldo van Duivenboden

"Alies geeft op liefdevolle wijze stevige feedback op vorm en inhoud van je verhaal en helpt je om jouw persoonlijke statement te creëren en vlot te presenteren zonder onnodige hulpmiddelen. De onderliggende les is dat je jezelf mag laten zien zoals je bent en dat is een les die ik iedereen gun."

Aldo van Duivenboden
Jij hebt een datum. Wij gaan bouwen aan je verhaal én performance.
1-op-1 coaching

Ik ben Alies. Ervaren presentatiecoach & hartgedreven motivator.

In dit dynamische 1-op-1 traject leg ik mijn álles! Het is géén standaard programma met tips, trucs en templates waarmee je het zelf maar uit moet zoeken. Ik help je van a tot z bij het ontspannen en succesvol zichtbaar worden als ondernemer. Ik loop met je mee, geef je liefdevolle maar stevige schoppen en vang je op als het even tegenzit. We bouwen sámen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf en aan jou als mens. Stevig staan ín je bedrijf brengt vertrouwen, lef  en succes.

Ben je klaar om de echte versie van jezelf neer te zetten op podium, video en social media? Dan ben ik je coach. Let's kick ass together!

"Het is mijn deeper belief dat als we stoppen met het delen van bullshit, er meer ruimte ontstaat voor ons allemaal om te zíjn. Just as we are. Because we are."
marcel ravenshorst

"Alies heeft mij bijzonder goed en professioneel geholpen met mijn presentatietechnieken. Van structuur en opbouw tot aan 'storytelling'. Ze doet dit op een prettige en persoonlijke manier welke je meteen vertrouwen geeft. Daarnaast ook een hoop fun. Ik kan haar zeker aanbevelen als je jezelf wilt verbeteren op het presentatievlak."

Marcel Ravenshorst
NicolineLangendijk

"Alies brengt je terug bij jezelf; wie ben je en wat heb je te bieden voor jouw klant? En dat zo concreet mogelijk omschrijven, zodat iedereen meteen begrijpt wat je doet. Alies geeft handvatten en voorbeelden hoe je dat het beste kan doen.

Je merkt direct dat Alies de expert is. De feedback die ze geeft, daar kun je meteen wat mee. Ze is enthousiast en iemand die je dichterbij jouw "why" kan brengen. Aanrader dus!"

Nicoline Langendijk
KristinAmadon

“Alies has done a brilliant job with me as a coach in order to prepare for the TEDx Talk in Apeldoorn. Alies's expertise and professionalism in helping build and prepare the talk were key. She is excellent with her command of the English language, hands on, critical, and creative in getting a focus message to the audience.

Her coaching on the personal presentation skills of how to use key words, pauses and remembering to breathe during a presentation gave me the ability to deliver a clear and impacting message. Thank you Alies."

Kristin Amadon